Diskuze

Maršálek smaží tradiční české vdolky z tvarohového těsta bez droždí

Sice už máme dávno po masopustu, nicméně koblihy, vdolečky či lívanečky si určitě dáte s chutí i kdykoliv jindy. Čas od času, proč ne. A pokud trochu bojujete s kynutým těstem, určitě vás zaujme recept na tradiční vdolečky, u nichž můžete na droždí zapomenout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

V článku při popisu postupu zapomněli tu krupičku s práškem.

1 0
možnosti
DH

D88e44n44i55s 55H12u34m52l

16. 4. 2023 5:32

Tohle byl asi zatim nejlepsi recept v Buchtach po ranu ... pred 14 dny;-D. Jen bych to zkusil s kvaskem misto prasku. Dnes dorty.

0 0
možnosti