Diskuze

VIDEO: Naučte se správně skladovat zeleninu, vajíčka i chléb. Ušetříte

Rady, jak uchovat zeleninu co nejdéle čerstvou, abyste ji nemuseli vyhodit, dali pro čtenáře iDNES.cz dohromady šéfkuchař Petr Pešek z bistra Rybarna.net a Petr Hanzel z iniciativy Zachranjidlo.cz. Uvidíte, že se vám jejich praktikování vyplatí. Spočítejte si, kolik ušetříte, když odteď žádnou zeleninu nevyhodíte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To si už opravdu dělají legraci...;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

M18i87r74a 91L70o74v55e

8. 1. 2014 0:11

Ja brokolici balim do kusu vlhke papirove uterky, to se mi zda byt lepsi, nez mit tu sklenici v lednici ...mela bych strach, ze se neopatrnym pohybem rozflakne a bude sklo vsude ...ta sklenice se mi proste nepozdava. Do navlhcenych uterek balim take petrzel.

0 0
možnosti

chleba mrazím v mražáku, když chci aby byl za týden jako nový a zeleninu kupuju čerstvou... :-)

11 2
možnosti
Foto

Nám chleba nikdy dlouho nevydrží, protože ho prostě sežereme. :-P

29 0
možnosti

jj...kupujeme cerstvy a jime cerstvy

1 1
možnosti

rad bych doplnil po zkusenosti z Japonska. Vite ze poloviny zeleniny je prezrala?

2 3
možnosti

ty fotky:D ja kupuju zeleninu na kila :D a on si tam sklada mrkvicku do policky :D

16 0
možnosti

jj...jedna okurcicka nam dlouho nevydrzi;-D

3 0
možnosti

Tak ta poslední věta mě tedy fakt rozesmála jako už dlouho nic jiného.

 ,..Zabalený do bavlněné či lněné utěrky vydrží voňavý a kůrka křupavá. 

Může nám slečna-paní redaktorka napsat, kde že to na sídlišti nebo vesnici, popřípadě v kterém supermarketu koupím ten chleba s křupavou kůrkou?;-D;-D;-D;-D

24 2
možnosti

:D stačí hledat, nebo se poohlédnout po nějakým pekaři.....

10 0
možnosti

B16e49n 74P50a67v56k31a

30. 12. 2013 19:19

Již řadu let marně přemýšlím, k čemu jsou dobré vlastně salátové okurky. Víte to někdo? Jako myslím jako potravina;-D

1 10
možnosti

Obsahuje vitamín C a velké množství draslíku. Takže je zdravá :-):-):-)

0 0
možnosti

pestuji vlastni kvetaky i brokolici,  at je uchovavam ruznými  zpusoby dokonce i vyrypnu s korenem a dam do kbeliku s vodou,  po trech dnech  kostaloviny zavadaji, zajimalo by me cim jsou produkty v obchode napusteny, ze si zachovaji tak dlouho svězest

6 0
možnosti
Foto

Hlavně musí do chládku a temna. V obchodě se také vlhčí.

0 0
možnosti

Jeste bych poprosil dobrou radu, kde se da koupit ta cerstva zelenina s enzymy, vitaminy a mineraly a ne ta tyden vozena po Evrope, co neobsahuje ani ty mineraly, protoze se pestuje hydroponicky a hnoji pouze hnojivem NPK (staci se podivat na video NASYTIME CELY SVET http://www.youtube.com/watch?v=O2BG6-3vrTQ). To uz ji ta resustitace pomoci vody stejne enzymy nevrati. Chleba je nejlepsi ulozit do popelnice, tam vam ty plisne, co jsou v nem, alespon neposkodi zdravi. Pokud si nemelete doma mouku sami, tak vas nezachrani ani domaci pekarna, mouka a nasledne chleba bude stejne obsahovat plisne.

16 2
možnosti

A čím myslíš, že se hnojí jakákoliv ve velkém produkovaná zelenina? Sodíkem?

0 0
možnosti