- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ja brokolici balim do kusu vlhke papirove uterky, to se mi zda byt lepsi, nez mit tu sklenici v lednici ...mela bych strach, ze se neopatrnym pohybem rozflakne a bude sklo vsude ...ta sklenice se mi proste nepozdava. Do navlhcenych uterek balim take petrzel.
chleba mrazím v mražáku, když chci aby byl za týden jako nový a zeleninu kupuju čerstvou...
Nám chleba nikdy dlouho nevydrží, protože ho prostě sežereme.
jj...kupujeme cerstvy a jime cerstvy
rad bych doplnil po zkusenosti z Japonska. Vite ze poloviny zeleniny je prezrala?
ty fotky:D ja kupuju zeleninu na kila :D a on si tam sklada mrkvicku do policky :D
jj...jedna okurcicka nam dlouho nevydrzi
Tak ta poslední věta mě tedy fakt rozesmála jako už dlouho nic jiného.
,..Zabalený do bavlněné či lněné utěrky vydrží voňavý a kůrka křupavá.
Může nám slečna-paní redaktorka napsat, kde že to na sídlišti nebo vesnici, popřípadě v kterém supermarketu koupím ten chleba s křupavou kůrkou?
:D stačí hledat, nebo se poohlédnout po nějakým pekaři.....
Již řadu let marně přemýšlím, k čemu jsou dobré vlastně salátové okurky. Víte to někdo? Jako myslím jako potravina
Obsahuje vitamín C a velké množství draslíku. Takže je zdravá
pestuji vlastni kvetaky i brokolici, at je uchovavam ruznými zpusoby dokonce i vyrypnu s korenem a dam do kbeliku s vodou, po trech dnech kostaloviny zavadaji, zajimalo by me cim jsou produkty v obchode napusteny, ze si zachovaji tak dlouho svězest
Hlavně musí do chládku a temna. V obchodě se také vlhčí.
Jeste bych poprosil dobrou radu, kde se da koupit ta cerstva zelenina s enzymy, vitaminy a mineraly a ne ta tyden vozena po Evrope, co neobsahuje ani ty mineraly, protoze se pestuje hydroponicky a hnoji pouze hnojivem NPK (staci se podivat na video NASYTIME CELY SVET http://www.youtube.com/watch?v=O2BG6-3vrTQ). To uz ji ta resustitace pomoci vody stejne enzymy nevrati. Chleba je nejlepsi ulozit do popelnice, tam vam ty plisne, co jsou v nem, alespon neposkodi zdravi. Pokud si nemelete doma mouku sami, tak vas nezachrani ani domaci pekarna, mouka a nasledne chleba bude stejne obsahovat plisne.
A čím myslíš, že se hnojí jakákoliv ve velkém produkovaná zelenina? Sodíkem?