Diskuze

I čerstvou rybu lze v kuchyni zabít, předvedl šéfovi amatér z Vodňan

Opravdu čerstvou a dobře udělanou sladkovodní rybu si v Česku jen tak někde nedáte. Když si tedy Zdeňka Pohlreicha s pořadem Ano, šéfe! pozval majitel rybí restaurace Zlatý soudek na náměstí ve Vodňanech, byl z nabídky čerstvých ryb nadšen. Ne tak už z jejich úpravy ve zdejší kuchyni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdysi jsem se u toho bavil. Ale ted uz je to dost o nicem.

0 2
možnosti

Priste to slovo zabit dej do uvozovek, pisalku.

3 3
možnosti

říkala jsem si totéž, protože čerstvá ryba pro mě třeba znamená živá a zabít ji v kuchyni je normální

1 3
možnosti

K47a10r48e30l 83K53u66n66a

26. 9. 2017 11:30

Kdy už konečně vy zde píšící pochopíte, že je to jen divadlo, předem připravené. Ale to se vám asi nechce. Tak jo!

2 12
možnosti

Ještě nám to zopakujte, Karle.

Přijdete po příštím díle zas? A víte co, neprozrazujte nám to, my se necháme překvapit. ;-)

23 0
možnosti

Nejlepší bylo, jak se tomu hospodskému snažili umejt p***l ta protivná bába s tím hospodským od naproti. Ty tu hvězdu asi budou těžce vydýchávat. :D :-P

5 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti

ten kluk byl sice amatér, ale nevařil o nic hůř, než mnoho vyučených kuchařů. A na rozdíl z mnoha měl snahu a ne jen řeči

19 0
možnosti

Tomu klukovi chyběla koncepce. Tím, že o tom nic nevěděl, se v tom dost plácal a pak z nedostatku financí si do toho, co vaří, nechal mluvit i od pronajímatele.

Ten konvektomat stojí zhruba čtvrt mega - opravdu nestačilo se o ten stávající postarat?

7 0
možnosti

Jinak v minulosti například pivovary vysílaly své zástupce do hospod, aby hodnotili, jak jejich pivo udržují a s těmi hospodskými, co jejich pivo kazili, rušili smlouvy. Rybáři z Vodňan se ještě mají hodně co učit.:-)

19 0
možnosti

P30e91t68r 69F78i93a62l80a

1. 10. 2017 22:08

To pivovary dělávaly.

Ale rybáři určitě ne, ani chovatelé zvířat nebo řezníci nechodí kontrolovat restaurace ... a pěstitelé obilí nebo mlynáři nekontrolují pekárny.:-)

0 0
možnosti

Tak to je prekvapeni, ze lze v kuchyni zabit i cerstvou rybu. Bezne lze v kuchyni zabit jen mrazenou nebo susenou. :-)

17 0
možnosti

10 minut mně trvalo, než jsem na to přišel - oni myslí "zabít" ne usmrtit, ale zkazit. Ten titulek je fakt dost magořina :D

13 1
možnosti

K62a68r38e11l 53K29u23n97a

26. 9. 2017 6:15

Nahraná kravina

0 21
možnosti