- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdysi jsem se u toho bavil. Ale ted uz je to dost o nicem.
Priste to slovo zabit dej do uvozovek, pisalku.
říkala jsem si totéž, protože čerstvá ryba pro mě třeba znamená živá a zabít ji v kuchyni je normální
Kdy už konečně vy zde píšící pochopíte, že je to jen divadlo, předem připravené. Ale to se vám asi nechce. Tak jo!
Ještě nám to zopakujte, Karle.
Přijdete po příštím díle zas? A víte co, neprozrazujte nám to, my se necháme překvapit.
Nejlepší bylo, jak se tomu hospodskému snažili umejt p***l ta protivná bába s tím hospodským od naproti. Ty tu hvězdu asi budou těžce vydýchávat. :D :-P
ten kluk byl sice amatér, ale nevařil o nic hůř, než mnoho vyučených kuchařů. A na rozdíl z mnoha měl snahu a ne jen řeči
Tomu klukovi chyběla koncepce. Tím, že o tom nic nevěděl, se v tom dost plácal a pak z nedostatku financí si do toho, co vaří, nechal mluvit i od pronajímatele.
Ten konvektomat stojí zhruba čtvrt mega - opravdu nestačilo se o ten stávající postarat?
Jinak v minulosti například pivovary vysílaly své zástupce do hospod, aby hodnotili, jak jejich pivo udržují a s těmi hospodskými, co jejich pivo kazili, rušili smlouvy. Rybáři z Vodňan se ještě mají hodně co učit.
To pivovary dělávaly.
Ale rybáři určitě ne, ani chovatelé zvířat nebo řezníci nechodí kontrolovat restaurace ... a pěstitelé obilí nebo mlynáři nekontrolují pekárny.
Tak to je prekvapeni, ze lze v kuchyni zabit i cerstvou rybu. Bezne lze v kuchyni zabit jen mrazenou nebo susenou. :-)
10 minut mně trvalo, než jsem na to přišel - oni myslí "zabít" ne usmrtit, ale zkazit. Ten titulek je fakt dost magořina :D