Diskuze
Britský recenzent strhal Československou restauraci v Londýně
Děkujeme za pochopení.
Paul Sulc
Jezdil jsem do Londyna temer kazdy rok, od 1980 do 2000
a v cs.klubu jsem casto jedl. Leta, kdy tam varila pani Hermanova, byla nejlepsi. Varila dobre a jidla bulo dost. Pak to prevzal nejaky Tonda, to bylo horsi, take byl nenazrany a setril na porcich. Co se interieru tyce: byl to v podstate klub, a jestli se to cizincum nelibilo, OK, jdete si jinam.
medick
co se divite?
pred rokem jsem tam jedl a musim rict, ze to nebylo uplne spatne. ALE: personal i navstevnici restaurace jsou az na vyjimky studenti obleceni jako povstalci nekde uprostred ruske fronty v druhe svetove, tak se nedivte, ze jidlo i kulisy jsou tomu prizpusobeny... proste tam nejde na jidlo nikdo jako do slusne restaurace v centru, setkavaji se tam prakticky vylucne studenti a au-pairky... tem staci ta tlacenka s Dubcekem a ctyri piva.
malíř
Tak a dost!
Jelikož se cítím trochu zodpovědný za stav CZ restaurace v Londýně ,(kdysi dávno a dávno jsem tam taky vařil, servíroval, uklízel a vyhazoval ožralé Irčany a taky ztratil pod obrazem Štefánika panenství)tak jsem se rozhodl požádat Z. Pohlreicha aby tam zajel udělat v kuchyni pořádek!Zatím tam prosím choďte dál a při konzumaci teplého piva a studených knedlíků myslete na to,že možná
sedíte na stejném místě jako sedával "Franta Pérák"(on skutečně žil),nebo Jarda Drobný("dva knedlíky navíc")a taky mimo jiné známé
letecké eso Ivo Tonder,známý pod přezdívkou"triggerhappy Ivo",který během války sestřelil 12 letadel( s toho 9 nepřátelských).Při pohledu na Václava Havla by jste si měli uvědomit,že tam ještě donedávna chodil jeho nejlepší kamarád z mládí,spisovatel Theodor
Wilden(ze známé "trojky" proutníků Havel-Wilden-Forman)a dodnes tam chodí (je mu již 92) Herbert Lom!Ti,kteří se jen půjdou podívat na místo,kde jsem pozbyl panenství,dostanou 10% slevu a studené pivo(nutno nahlásit předem)!
Pronovais
Dle fota
musím souhlasit s poznámkou o interiéru. To je fakt hnus. Ostatní neposoudím, páč jsem tam nejdla. Za měsíc do Londýna zase jedu, ale určitě si dám radši jacket potato v malém tradičním bistru. Na kachnu si skočím doma
los.petros
Skoda
Pripadne mi dost skoda, ze prave tohle misto v Londyne reprezentuje Ceskoslovenskou kulturu a kuchyni. Doma bych do takoveho mista maximalne nahlednul. Vztahy mezi obsluhou v baru a v restauraci jsou taky hodne podivne. Personal neni zrovna prijemny, no proste moc pekny obrazek to na nasi malou zemicku nevrha...
RazorBlade
Ostuda Ceskoslovenska!!!
Hahaaaa, clanek sem necet ale naprosto souhlasim s jakoukoliv kritikou toho pajzlu! Hlavne ten personal by se mel snad veset!!! Ostuda Ceskoslovenska!!!
malíř
Vážený pane
Nebudu polemizovat s obsahem vašeho příspěvku ale musí se ohradit,že tenhle
klub nazýváte Českým!Vždy to byl "CzechoSlovak national house" a je tomu tak i nyní.
Je to stále společný majetek Česko-Slovenských letců,i když nyní asi jen na papíře!
Hlavním šéfem tohoto klubu byl od 60tých let až do své smrti (před asi sedmi lety)
slovenský pilot,pan Aladar!!Skvělý to muž a čest jeho památce!
CCIR
Re: Vážený pane
Ja sa priznávam že o tomto klube počujem a čítam až teraz v tomto článku. Nikdy som o ňom inde nepočul! Vychádzam preto len z informácií v článku. To, že to bol vždy "CzechoSlovak national house" a je asi aj dodnes viem len teraz od Vás. Taktiež že hlavným šéfom bol od 60. rokov až do svojej smrti slovenský pilót p. Aladár viem tiež len od Vás. Autor článku však používa v ďalších častiach svojho článku len výraz český a tak predpokladám presne akom píšete že československý je už iba na papieri.
Nechcel som vyjadriť nad tým žiadne pohoršenie a už vôbec nie nejaké plytké emócie. Troška ma pobúril skôr obsah článku kde sa píše o nekvalitnom jedle, drzom personále reštaurácie ako aj neporiadku v reštaurácii a zvaľovať to na bývalé socialistické československé reštaurácie a ešte z toho robiť atrakciu sa mi veru nepáči. Iste sám viete že ani tie reštaurácie v socialistickom Československu všetky také neboli, dalo sa v nich aj slušne najesť a pobudnúť v slušnom prostredí so slušnou obsluhou.
CCIR
"Reštaurácia"!
Po prečítaní článku a príspevkov pod nim môžem len konštatovať že sa určite jedná len o obyčajný podpriemerný pajzel kde svoju neschopnosť a neohrabanosť skrýva personál za nejaké praktiky komunistickej reštaurácie kedysi a niekde v Česku. Zrejme svoje postoje k hosťom ani nemusí hrať, má ich jednoducho v krvi. Iste by sa zakladatelia tejto reštaurácie obracali v hrobe keby vedeli ako dnes funguje. Vo svete nepoznám alternatívnu reštauráciu! Ani za komunizmu neboli reštaurácie v Česku až také ako sa tu opisuje. Kto by sa išiel dnes najesť a odpočinúť si do takej reštaurácie a ešte kdesi v cudzine, ak má všetkých po hromade a zaplatiť tam za ten maras v tanieri, na stole a na zemi a chovanie personálu nekresťanské peniaze? Žeby to robilo nejaký pozitívny obraz o Česku je diskutabilné!!! Skôr obraz o neprispôsobiteľnosti sa do štruktúr EU a pod. Jasný príklad toho ako sa darebáci len pekne obohacujú na hlupákoch!!! Nič viac, nič menej ... Trápne...
Yarda.
Z článku jsem si udělal představu
že ta "restaurace" spíš než aby se snažila zákazníky uspokojit si na něco hraje, například jsem slyšel o jakémsi "stylovém" stravovadle, kde jsou pinglové vulgární a na podlaze se válí odpadky (myslím úmyslně, ne jako normálně) - no, když to někdo považuje za dobrodružství, budiž.
Taky je potřeba rozlišit, jestli si chci objednat krmi za takovou cenu a takové spropitné, že když budu odcházet, tak číšníci budou stát v pozoru a vrchní salutovat. Nebo jestli někde, kam mne osud náhodou zanese mám hlad a chci za ne příliš vysokou cenu a pokud možno rychle něco sníst a volím mezi KFC (McDonaldu se vyhýbám), vietnamskou restaurací a klasickým guláškem v hospodě Na růžku.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb
Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...
Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít
Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Prodej družstevního bytu v Pražské ulici v Rokycanech
Pražská, Rokycany - Nové Město
2 790 000 Kč