Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Maso se napíchává lákem i kvůli barvě a trvanlivosti, tvrdí řezník

František Kšána z proslulého pražského řeznictví hodnotil vzorky balíčkového masa. Vesměs pochválil kvalitu jeho zpracování, barvu i vůni. Odporem však vraštil obočí, když viděl balíčky s mletým. A nastřikování masa neuznává.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Maso se napíchává lákem i kvůli barvě a trvanlivosti, tvrdí řezník

NEJLEPE DOPADLY PRSA !

4 0
možnosti
VR

ides zjistilo, ze pan Vanek ma sledovanost? ale proc tupe kopiruje? peklo na taliri s masem bylo celkem nedavno...

7 0
možnosti
PO

Dokonce i na idnes, takže si toho asi všimli.

2 0
možnosti
LP

a co ty dalsi dobroty, co sou v masu, at uz je od reznika nebo ze superhyper? hormonecky apod.

1 1
možnosti
VF

Že je písmo malé, to se dá očekávat když se na to musí dávat všechny informace a 20kč za lupu kterou si ten kdo to nepřečte pořídí nikoho nezrujnuje a ušetří mu peníze za koupi toho co by nikdy nekoupil. Mleté maso kupuju jen když se mi líbí a když je ve složení minimálně 95% masa jinak jsem si koupil masomlejnek a melu si ho sám. Cena je sice mírně vyšší ale zase je to jen z masa. Křehčené maso taky nesnáším, fakt nestojím o to platit za 20% vody se solí jako za maso. Pokud je to maso balíčkové mělo by se to nějak odlišovat, je v tom voda tak by obal měl mít nějakou modrou nálepku nebo něco takového a klasické maso by mohlo mít červené označení.

4 4
možnosti
PO

Tak ono kdyby tam nebylo milion přísad, tak ani těch informací nebude tolik. Však víme, napřed výrobci psal přísady kódem Exxx, ale jak to začali lidi odmítat, tak to zase vypisujou slovy, což je někdy hodně dlouhej seznam.

2 0
možnosti
RS

já osobně nemusím mít každý den maso, radš si koupím 3x týdně kvalitní vepřové, ryby, nebo netradiční masa (krocan, zvěřina atd) než abych se 7 dní v týdnu ládoval bůčky nebo vepřovým, aneb český zlozvyk maso zajídat masem... :-) takže podle mě lepší zaplatit u dobrého řezníka za kvalitu, než se ládovat nekvalitní stravou a aby to se mnou v 65 seklo... :-P

7 0
možnosti
RS

* 3x týdně kvalitní hovězí, ryby, nebo netradiční masa

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si jednou koupil u soukromníčka-řezníčka bílou klobásu... radost pohledět. Chuťove? Fujtaksl plný mouky. Rv I tgen jehoi "velkobchod" 1+1 vypadal jak za socialistického u snědeného krámu. * K místnímu druhdy za totáče proslavenímu řeznictví nepáchnu od té doby, co mi tam do jazyka v aspiku šikovně přibalili jeho skrojek, který měl být už 14 dní minimálně někde jinde... ;-€ Tolik mé zkušenosti se soukromými řezníky,

0 5
možnosti
DH

To jsou mi zkušenosti, jednou... ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
RD

Komentář ve videu, že lze najít i dobré kusy pobavil v kontextu videa, kdy samotný řezník, aby poznal (ne)vyhovující kus, musí jej rozbalit ;-D;-D;-D;-D

4 0
možnosti
DH

Na pohled nepoznáte jak maso voní. Nejlépe chodit k takovýmto vyhlášeným řezníkům. Už jen proto, když má frontu až ven, těžko nebude mít čerstvé maso.

5 0
možnosti
KP

Vážení, nebudte rozežraní.Sami ani nevíte co vlastně jíte.A jak vám chutná!!!

2 6
možnosti
JM

Ti, co si jezdí pro maso na farmu a před ním ty brojlery podříznou a oškubou ... ti vědí, co jí ;-)

4 0
možnosti
TP

V supermarketu bych v životě balené maso nekoupil. Zásadně pouze u ověřeného řezníka.

4 5
možnosti
Foto

J75a23n 92P69e21š74e20k

23. 3. 2013 20:10

Ani na koleji na vejšce jsi neměl nutkání ??

5 1
možnosti
RS

R79u84d88a 97S54l43a60v12í95k

23. 3. 2013 10:20

Ne MASTNÝ, ale MASNÝ výrobek. Vaněk to jednou řekne a všichni to jen papouškují...

2 3
možnosti
JM

Třeba byl i masTný ;-)

2 1
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?

25. dubna 2024

Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...