Neděle 26. ledna 2020, svátek má Zora
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 26. ledna 2020 Zora
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V68á47c63l85a68v 33H24a37m56á57č79e60k 7605212699440

Po tom, co tenhle člověk kvůli penězům začal dělat televizní pořad z gastrozločincem Babicou, ho nikdo jako kuchaře nemůže brát vážně. Ty jeho pochvalné kecy na Babicovy matlanice z kečupu a eidamu, by si měl nechat zarámovat místo "prvorepublikového" výučního listu.

+24/0
doporučit
11.12.2019 7:04

M80i56l44a32n 16V51o45t70a42v97a 5744296911582

Nerozumím, proč z něj dělají takovou ikonu. Ta hospoda co má nevaří špatně, ale rozhodně nanajdu moc důvodů proč se tam vracet. Taková hitparáda to tedy není.

+20/0
doporučit
11.12.2019 0:12

J47a85r78o88m13í10r 74Š86t52o65h77a37n68s67l 5304319174302

Nevidím jediný důvod ho považovat za doyena české gastronomie. 30 let pracoval v jednom z tuctu komunistických luxusních hotelů a teď má svojí průměrnou hospůdku.

Máme u nás michelinské kuchaře, máme kuchaře, kteří dělají osvětu, máme kuchaře, kteří fungují ve špičkových světových zařízeních ve světě. Tak proč je tenhle chlapík taková výjimka. Neříkám, že je špatný...ale kdo ví co také není.

+23/−1
doporučit
11.12.2019 6:42

K27a64t86e70ř61i34n30a 33V76ý31b86o92r13n31á 6770189709

..zafungovaly máminy známosti. Chtěla, abych šel do dobrého baráku, a nějak to zařídila

Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/domov/jaroslav-sapik-vzpominky-kniha.A191210_114810_hobby-domov_bma

Hned jsem si vybavila Forrest Gumpa :-)

+18/0
doporučit
11.12.2019 8:30

S11t71a56n21i94s57l38a89v 66Š94o46t82o24l49a 6354761562632

Upřímně jsem nikdy nepochopil, proč je tenhle pán brán jako guru našich kuchařů.

+18/0
doporučit
11.12.2019 4:52

D14a86n85a 61K57o65c36i78á86n92o49v44á 2983288979668

Vždycky když vaří v tv, a přidá ještě "kousek" másla nebo sádla Jirko (čtvrtku kostky), zvedá se mi žaludek.

+15/−1
doporučit
11.12.2019 7:58

M58i73l95a35n 68T36r96i14b66u86č46e18k 5364947204460

No a teď vaří na Barrandově s Babicou.

+11/0
doporučit
11.12.2019 3:58

J48o26s90e32f 19Č52i16h30á41k 7181649880556

Paní redaktorka článek v půlce ustřihla?

+10/0
doporučit
11.12.2019 4:55

L66a75d48i26s65l74a38v 50N87e37k17o82u28ř73i20l 7562109825759

Rukula, kurkuna, cerel...Jiří a je to pořád vo tom pívu.

Sapík klasiku prostě umí. Jen moc nechápu, proč pod špek lije olej nebo některá jídla utápí v nadměrném množství smetany. Asi "je to pořád vo tý smetaně"...

+8/0
doporučit
11.12.2019 6:22

J56i10ř27í 18V95o87n24d52r53á63č27e13k 5476504460894

Popravdě mi jako eso nikdy nepřipadal. Přišlo mi, že je dobrý kuchař na hotovky. Jinak jsem od něho nic extra vařit neviděl. To vařené žebro s řepou, to by mohla být jeho parketa...

+10/−2
doporučit
11.12.2019 8:01

P48e30t51r60a 66H69e58l21i19k17a13r44o41v58a 9308584417184

Jeho syn Pavel vaří v Terase U Zlaté studně, špičkové restauraci, jedné z nejlepších u nás.

+6/0
doporučit
11.12.2019 7:46

J88a38r57o79s59l12a23v 31B73e33d83r88n66a 3456381351897

Byl jsem u nej s manzelkou pred zasnubama. Predrazeno a jidlo prumerne. Oproti pohlreichove restauraci docela hruza. Je to tedy uz par let a zasnuby nakonec probehly, spatne z jidla nam nebylo.

+5/0
doporučit
11.12.2019 6:27

M15i48l25a16n 96K87u18n10e92š 9531811925339

Před pár lety jsem si v té jeho Klokočné dal svíčkovou, ještě mám schovanou fotku. Knedlíky tvrdé, maso mizerné, omáčka jakžtakž, personál hodně nepříjemný. Pěkně děkuju, nikdy víc.

+5/−1
doporučit
11.12.2019 7:10
Foto

H15a84n94a 57A22n88t20o87n28o38v39á 6917459734324

Proč je s ním rozhovor co 14 dní?

+3/0
doporučit
11.12.2019 9:51

P52e71t74r 18B51a53u80e42r 9350205117299

Dokud si nestoupl k plotně s tím tekrénem, tak mi byl sympatickej, i když není takový eso jako Pohlreich, Paulus atd. Naštěstí je jídlo a gastronomie dnes záležitostí nejen potřeby, ale i životního stylu, zábavy a řekneme něčeho jako módy, takže snad nám dobří kuchaři nebudou vymírat jako zedníci a další řemeslníci. Takže lidi jako Sapík mají šanci to předat někomu dál. Teda kromě vystupování s tím tekrénem. :)

+3/0
doporučit
11.12.2019 7:41

P56e86t15r 29N30o96v68o47t87n40y 1531560271

Nejlepší kuchař začínal tlačenkou. :-)

+1/0
doporučit
11.12.2019 9:10

F46r70a76n18t33i69š33e65k 65Š38u28k44o40v49s51k71ý 1583833563918

Chtěl bych ochutnat co vaří ty kritici co zde píšou.Mám takový dojem že pro ně je vrcholem jejich vaření udělat polévku z pytlíku.

+1/−1
doporučit
26.12.2019 11:43

Premium

Do dvou let se ukáže neudržitelnost elektroaut, říká bývalý šéf Škoda Auto

Vadili jsme hlavně značce Volkswagen, když jsme postavili Octavii proti Golfu, říká v rozhovoru pro LN Vratislav...

Premium

Parkování zadarmo díky fíglu. Stačí si připlatit za vlastní espézetku

Češi parkující v centru Prahy na takzvaných modrých zónách zkoušejí fígl, jak nezaplatit za parkovné svého auta ani...

Premium

Proč vyhraje vodík. Vynálezce Tůma má o budoucnosti automobilů jasno

Už před dvaceti lety se projel vodíkovým autem, kterým chtějí Japonci na letošní olympiádě v Tokiu propagovat...

Najdete na iDNES.cz