- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chtěl bych ochutnat co vaří ty kritici co zde píšou.Mám takový dojem že pro ně je vrcholem jejich vaření udělat polévku z pytlíku.
Proč je s ním rozhovor co 14 dní?
Nejlepší kuchař začínal tlačenkou. :-)
..zafungovaly máminy známosti. Chtěla, abych šel do dobrého baráku, a nějak to zařídila
Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/domov/jaroslav-sapik-vzpominky-kniha.A191210_114810_hobby-domov_bma
Hned jsem si vybavila Forrest Gumpa
Popravdě mi jako eso nikdy nepřipadal. Přišlo mi, že je dobrý kuchař na hotovky. Jinak jsem od něho nic extra vařit neviděl. To vařené žebro s řepou, to by mohla být jeho parketa...
Vždycky když vaří v tv, a přidá ještě "kousek" másla nebo sádla Jirko (čtvrtku kostky), zvedá se mi žaludek.
Že je pro vás bůček sprostý slovo?
Jeho syn Pavel vaří v Terase U Zlaté studně, špičkové restauraci, jedné z nejlepších u nás.
Myslím, že jeho syn je úplně jiná úroveň gastronomie...
Dokud si nestoupl k plotně s tím tekrénem, tak mi byl sympatickej, i když není takový eso jako Pohlreich, Paulus atd. Naštěstí je jídlo a gastronomie dnes záležitostí nejen potřeby, ale i životního stylu, zábavy a řekneme něčeho jako módy, takže snad nám dobří kuchaři nebudou vymírat jako zedníci a další řemeslníci. Takže lidi jako Sapík mají šanci to předat někomu dál. Teda kromě vystupování s tím tekrénem. :)
Před pár lety jsem si v té jeho Klokočné dal svíčkovou, ještě mám schovanou fotku. Knedlíky tvrdé, maso mizerné, omáčka jakžtakž, personál hodně nepříjemný. Pěkně děkuju, nikdy víc.
Po tom, co tenhle člověk kvůli penězům začal dělat televizní pořad z gastrozločincem Babicou, ho nikdo jako kuchaře nemůže brát vážně. Ty jeho pochvalné kecy na Babicovy matlanice z kečupu a eidamu, by si měl nechat zarámovat místo "prvorepublikového" výučního listu.