Diskuze

Restaurace teď budou padat. Ukáže leden, únor, říká Punčochář v Rozstřelu

Ne každý den chcete humra, někdy dáte třeba vepřový uši, říká šéfkuchař Jan Punčochář. Konstatuje tak, že ani kaviár se prostě nedá jíst každý den a dobře se najíte i na ulici. Nicméně kdo by si občas nezašel rád do restaurace, nenechal se obsloužit a nezažil si pohodu a dobré jídlo a pití…
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Lidi docela dost šetří. Vidím to u kolegyň v práci. Jak závodka zdražila o 15% radši si nosej všechno z domu. My si doma taky docela často vaříme. Víme, co jíme.

1 0
možnosti
MU

Jednak jsem si taky zacal nosit jidlo z domova, tak 2x tydne, takze se pak muzu rozsoupnout.

A pak nechodim do restauraci, ktere jsou v oblasti drazsi. Mysleno tak, ze pokud vetsina hospod ma poledni menu (hlavni jidlo a polivka) za cca 165 Kc, tak do hospody v teze oblasti, ktera ma poledni menu drazsi o vic jak par korun nejdu.

Ale kde jsou ty casy, kdy jsem zacinal v Praze a mel za 150 Kc vc. dyska polivku, hlavni jidlo a pivo ...

0 0
možnosti
JK

Jídlo začíná na 300, půllitr Plzně za 59 a k tomu přestávaj brát karty ?

Za mě ať takový klidně padnou. :-/

5 0
možnosti
Foto

jsou zlí a nic dobrýho si nezaslouží

0 0
možnosti
JN

Nikdo nepadne. Co DPH na pivo které když se zavadelo EET dostali do nižší sazby a následně zvýšili ceny ? Bylo dobré ho vrátit když EET zrušili. Nakupka Plzně je 28 Kč. Běžně se prodává za 55 a víc. Když to zákazník koupi,proc ne. Ale tak klidně za 90 když to někdo koupí. Jen nechápu to pokrivene prostředí.

4 0
možnosti
PS

Fakt to nakupují za 28? Tak to už to pít nebudu.

0 0
možnosti
JP

Fialova drahota se projevuje .

3 7
možnosti
KN

K34a84r27e95l 43N62o19v31á59k

10. 12. 2022 9:01

Hostinských nenažranost!!;-O

0 0
možnosti
Foto

Restaurace, kde budou jídla za 400,- a výš, možná padat budou. Lidé prostě nebudou mít na to, dávat si tak drahé obědy. Ale věřím, že se pořád najdou restaurace, kde se najím za dvě stovky.

4 1
možnosti
MK

Za 200,- se doma najíme 4

2 0
možnosti
Foto

Rozhodně nepřežijí ti, co za nejsprostší jídla natáhli ceny přes 200. České lahůdky, jako eidam smažený v trojobalu s bramborem nebo odřezky "katův šleh" přes 200 a obyčejné pivo za více, než 50 zkrátka neuspějí.

Ty nejdražší restaurace nabízí sice i náročnější jídla, ta se ale zpravidla neprodají a tak dostanete na talíř už několikrát ohřívanou mumii. Tam ovšem už normální host nevkročí.

Já dávám přednost jídelnám se samoobsluhou. Tam je zpravidla plno, jídlo už kolem poledne dochází, vše je čerstvé. Jídelny a kantýny nám budou zachované ještě dlouho, však tam také svoji kvalifikaci získala naprostá většina českých a moravských hospodských, pokud vůbec nějakou mají.

5 0
možnosti
VB

Fialova vlada jim to vysvetli. Je to v poradku, tohle Putina polozi.

3 3
možnosti
RT

Ať klidně padají. Po včerejší zkušenosti se syrovou rybou a plesnivými rajčaty v salátu na malém talířku za pouhých 80 Kč ať si trhnou a raději zavřou. ;-(

8 0
možnosti
MT

A to bylo urcite jeste posbirano z toho co se nednedlo a vratilo..

5 0
možnosti
Foto

Ale klidně si ty hospody můžou nechat..🤔

1 0
možnosti

- počet hospod a restaurací se za posledních devět let zdvojnásobil

- u nás je nejvyšší počet hospod a restaurací na počet obyvatel ve střední Evropě

- např. v nedalekém městyse s počtem obyvatel 2700 je deset! hospod a restaurací. A všechny fungují

3 0
možnosti
HD

To se pletete, ve světě jsou zvyklí jíst většinou jen jinde připravené jídlo, ať už přímo v restauraci nebo si ho nechávají vozit domů, a tudíž mají provozoven daleko více.

0 2
možnosti