Diskuse k článku

Pohlreich okoukal, jak si Španělé umí užít pečenou zeleninu na talíři

Sbalil grily, nakoupil a vyrazil do Španělska. Za teplem, sluníčkem i mořem a jeho dary. Se štábem, který se s ním vrhl do natáčení osmi dílů pořadu Rozpal to ve Španělsku, šéfe. „Potřebovali jsme nějakou změnu a lepší počasí. Navíc sem jezdím rád a obdivuji španělskou kuchyni,“ vysvětlil Zdeněk Pohlreich.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I83v79a55n 19M87a78r46e80k 6984958532

No, na to p.Pohlreich nemusel jezdit do Španěl. Vodovodních rajčat a paprik ze Španělska je u nás až až, jen nevím, jak by je griloval a pekl. 8-o Rv

0/−3
24.4.2018 15:34
Foto

K17a32m19i17l49a 18B69r43a40n49n54a 4703736779736

Paella z Madridu a tortilly... Jakapak "tradicni" spanelska pochoutka nas proboha jeste ceka :D

+3/−7
23.4.2018 18:39

M91i77c45h75a67l 80K23o72l42á62ř 9110671940

Zeleninu si dám radši čerstvou a syrovou a k tomu kus masa z grilu. A nemusím to mít servírované na použitých paletách.

+2/−3
23.4.2018 18:27

L52u65k93a74s 11H84a12j83e22k 2711668864107

tak pohlreich by mel radsi roznaset letaky kauflandu

+2/−13
23.4.2018 17:50

J41o32s22e49f 48K15o63m27e15n67d16a 3179279184417

Nestíháte?

+7/0
23.4.2018 22:08
Foto

A64n37d93r75e74a 17Š42r71e53t11r15o78v13á 7721165750608

Tohle poteseni kazdemu rada prenecham, mne se z grilovane zeleniny vzdycky chce zvracet. Kdyz koukam na ty obrazky, tak nez aby se mi sbihaly sliny, pokousi se o me nausea.

+1/−16
23.4.2018 16:07
Foto

L62e95n24k35a 72M11a39t88o28u56š47k11o76v69á 9420777946669

;-D

+2/0
23.4.2018 19:08

M14a39r11t58i16n 64V57o14j17á76č60e61k 9223357641436

zkuste grilovanou zeleninu vychladit a nalozit do olivace s cesnekem a jezte studenou..lilek a papriky nejsou spatny

0/0
26.4.2018 17:27

L11u51m56i78r 68N23o67v13a72k 8771523526968

ve španělsku mam rodinu a kdybych jim naservíroval tuňáka (čerstvý ryby se jí fakt jiný) na gril, tak by mě považovali za naprostýho mamlase, ale kdybych ho zabalil do mexický tortilly, tak vám přísahám bohu, že bych zažil takovou tomatínu, že bych to asi nepřežil... ještě bych k tomu mohl znehodnotit avokádo v guacamole a pak by za mnou vypustili ještě bejka ;-D;-D;-D pan pohlreich už jednou "metió la pata" (trapas) v barceloně, když pojídal paellu s krevetama (turistická atrakce) a nazval to "španělským rizotem", ve Valencii to naštěstí neviděli...

+12/−3
23.4.2018 12:23

M63a13r12i42o 39T37r80n93k58a 6650223758660

Co som ram bol tak som videl v ponuke grilovane steaky z tuniaka

+1/0
23.4.2018 22:15

M46a81r83t21i78n 85V49o63j44á76č44e93k 9243567591426

to maji .ale domorodec si to neda

0/−1
26.4.2018 17:30

M45a47r60i83o 36T63r33n63k97a 6180323328130

Je sice pravda ze na trhoch som skor bol na kanaroch a madeire a tam som steaky z tuniaka videl a vyzeralo to tak ze si to domaci kupuju

+1/0
26.4.2018 18:19

J72o70s62e30f 12V11a90v46ř36i95č67k41a 9283764634474

Grilovana zelenina je fajn. A ZASADNE bez alobalu a mikrotenoveho sacku!

+2/−1
23.4.2018 11:36

O97d62s91t86r78a11n15ě78n40ý 28U84ž96i57v57a55t32e50l

Uživatel požádal o vymazání
+2/−1
23.4.2018 11:31

L54e21o54p40o30l53d 93P39r40o44k56e24š 8579404947

Máte v ruce pádný argument, že pečená zelenina se opravdu jíst dá. S chutí a klidně i bez masa.

Jíst se dá spousta věcí.

+1/−3
23.4.2018 7:45

M90a45r30i54o 84T33r50n79k82a 6820283958310

Ak si vegetarian tak to ani tu neskusaj. Tu ta masozruti ukamenuju ale potom si idu oci vytlacit na zachode:-)

0/0
23.4.2018 22:11

F59r27a51n97c20i83s 71S54l22á91d86e18č61e65k 1357171751479

Nebylo by špatné kdyby se v jednom dílu objevil Karlos Arguiñano

+1/0
23.4.2018 4:40

Najdete na iDNES.cz