Diskuze

Chřestová sezona začala, můžeme se těšit také na ředkvičky a salát

Zahájením chřestové sklizně začíná lokální zemědělská sezona a špičky asparágu signalizují, že za rohem už jsou i ředkvičky, saláty, špenát nebo třeba polníček. Slavnostní vykopnutí se tradičně konalo v Hostíně u Vojkovic v českém Polabí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Já bych se i těšila na ředkvičky a salát, ale ono to letos ani v tom skleníku neroste :-( Jako fajn, že v dubnu není stabilně 20°, ale tak trochu by to počasí se umoudřit konečně mohlo.

0 0
možnosti
MM

Já mám raději bílý, než zelený. Čerstvý bílý chřest se titíž nemusí loupat a je s ním tedy méně práce. Včera jsem dělal první letošní polévku, byla tak dobrá, že jsem jí dnes dojídal ke snídani ;-D

0 0
možnosti
MK

Neloupe se právě že zelený ne?

0 0
možnosti
Foto

Já jsem chřest ochutnala teprve před rokem a nechutnal mi. Jen jsem ho chvíli povařila a pak ještě osmahla na másle (bílý i zelený), udělala jsem to jako přílohu k masu a nechutnal mi ani jeden. Snědla jsem pak jen maso a chřesty šly do koše.

0 4
možnosti