Diskuze

V USA zkrachovalo dalších sedm bank, letos už jich je 103

Ve Spojených státech od začátku roku zkrachovalo už 103 finančních ústavů. Nejnověji nechaly tamní regulační orgány zavřít sedm menších bank, které se nedokázaly vypořádat s dopady finanční krize. Tempo krachů bank je přitom letos rychlejší než loni, kdy první stovka nebyla pokořena až do října.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Larry Matejka

24. 7. 2010 15:40
Začíná výprodej a finální předkolapsová konsolidace....

Zatímco FED a velká pětka nenesou žádná rizika s jistotou bailoutů a jistotou neomezeného, laciného kreditu, který samy tvoří z čistého vzduchu, malé banky se potýkají s důsledky téměř stoletého řádění FEDu. Už pomalu není ani na úroky.

Kolaps se blíží... The US Government 2009 Financial Report zde:

 (http://www.gao.gov/financial/fy2009/09frusg.pdf)

říká: “Absent a change in policy, the interest costs on the growing debt together with spending on major entitlement programs could absorb 92 cents of every dollar of federal revenue in 2019.”

Samotná vláda říká, že v roce 2019 že téměř každý desetník, vybraný na daních skončí na pokrytí úroku z megadluhu a placení hlavních programů jako Social Security a Medicare... Ale vládní předpoklad je mimo mísu, neboť střed velké ekonomické deprese můžeme předpokládat v polovině roku 2011 a bude znamenat jistý kolaps daňových výnosů...

0 0
možnosti
R

Rexrothak

24. 7. 2010 13:30
Banky ja vás nemám rád

Nemám vás vůbec rád a podniky vám nahrály obroské množství klientů tím,že posílají peníze na účet a vy jste to hned využily a nasadily vyčůrané poplatky.Neříkám nic o penězích v polštářích,ale vaše hospodaření je o tom ,že žijete z vysokých poplatků zákazníků a to je vše co umíte.

0 0
možnosti