Diskuze

Název Twitter dával smysl dříve, nyní už ne, vysvětluje Musk změnu názvu

Miliardář Elon Musk na svém Twitteru vysvětlil důvody svého rozhodnutí přejmenovat Twitter na X. Podle něj název dával smysl v dobách, kdy v jednom příspěvku bylo možné napsat maximálně 140 znaků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Tweetování ptáků. Zajímavý češtin. Mimochodem, kdybychom od Angličanů převzali nějaké znakové písmo a spolu s ním i znění těch znaků, podobně jako Japonci od Číňanů, zněla by naše dnešní čeština přibližně takto: Vočuji opozitní hil a síuji, že desiduesní tríje mají jeloué lífy. (Abych neprovokoval: Dívám se na protilehlý kopec a vidím, že listnáče mají žluté listí.)

0 0
možnosti
JS

J60a96n 13S50k25ý20p18a64l20a

25. 7. 2023 16:18

Brand často tvoří polovinu hodnoty společnosti, obzvláště u firem orientovaných na koncové uživatele. Je to něco, co se buduje roky a lidem se doslova vryje do paměti. Změna brandu se děje ve výjimečných případech a mívá nějaké odůvodnění.

5 0
možnosti
IP

Stále je limit 140 znaků, pokud mu neplatíte za Blue.

1 0
možnosti
TS

Nene, je to snad dvojnásobek (280). Teď jsem kontrolovala nedávnej tweet - 275 znaků.

3 0
možnosti
LT

osobně bych chápal převzetí twitteru a jeho zničení, kdyby měl musk místo toho něco jiného, čemu by twitter konkuroval.. Takhle to jen dokazuje, že jeho vizionaření je do značné míry shoda peněz a náhod...

6 0
možnosti
JM

musk nechápe, že je to každýmu někde :)

0 2
možnosti