Diskuze

HDP eurozóny v prvním čtvrtletí klesl, ekonomika je v recesi, říká Eurostat

Ekonomika eurozóny se v prvním čtvrtletí propadla do recese. Hrubý domácí produkt (HDP) se ve srovnání s předchozím čtvrtletím snížil o 0,1 procenta, stejným tempem jako v předchozím kvartálu. Ve zpřesněné zprávě to uvedl evropský statistický úřad Eurostat. Minulý měsíc přitom stejní statistici s odkazem na předběžná čísla uváděli, že ekonomika eurozóny o 0,1 procenta vzrostla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

konečně to klesá - já věděl, že se v důchodu nebudu v tomhle rozvinutém kapitalistickém systému založeném na nekonečném růstu ( průšvih - ono to klesá ) nudit

jen pokračujte kapitalističtí soudruzi - jste mnohem chytřejší a dokonalejší než komanči kteří si tisknout peníze nemohli ( bez nich by už dnes bylo dávno zbankrotované Řecko, Itálie a Španělsko bo jejich dluhopisy nechce nikdo ani Klingoni

1 2
možnosti

Vidím, že Polsko roste o 3,8 %.

Také jsme mohli růst. Kdyby zdejší kartel zahraničních překupníků převážně z Německa, tedy hyper/super nesoutěžili o to, kdo pošle větší dividendy svým matkám do Německa a kdyby zde fungoval antimonopolní úřad.

Takhle nezanedbatelné procento příjmů končí v polské Biedronce.

Díky "fasádnímu" antimonopolnímu úřadu zde ceny klesat nebudou nebo budou klesat hodně pomalu ve srovnání s trhy, na kterých funguje konkurence.

O mobilních operátorech ani nemluvě, tam jim to posvěcuje pro změnu ČTÚ.

5 0
možnosti

Roste i Turecko, ale při skoro trojciferné inflaci a volném pádu měny byste tam žít nechtěl

0 0
možnosti