Diskuze

Ztráty automobilek mohou překročit 2,5 bilionu korun, varují analytici

Evropští a američtí výrobci aut by mohli na tržbách přijít až o 100 miliard dolarů (2,6 bilionu Kč), pokud zůstanou továrny po obou stranách Atlantiku zavřené do konce dubna. S odkazem na propočty majitele společnosti AutoAnalysis Iana Henryho to píše list Financial Times.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A neni zmenseni poctu prodanych aut dobre pro dosazeni cilu o snizeni emisi CO2? EU tomu vsechno podrizovala.

0 0
možnosti

Pochybuji, že ten kdo chtěl nové auto v březnu, si ho natruc nekoupí např. v květnu, až bude možnost.

2 0
možnosti

Pokud nepřišel o práci nebo se nebude bát utrácet.

2 0
možnosti

Tak budem jezdit na kole.No a co ...

1 0
možnosti

J88a68n 69K49l19e84i92c24h

6. 4. 2020 19:38

Do teď automobilky dosahovaly obrovských zisků, tak určitě mají dostatečný finanční polštář na překonání krize a za pár měsíců zase budou vydělávat miliardy.

0 1
možnosti

No obrovskych, automotive je extremne nizkomarzovy byznys, kde ty hodne uspesne automobilky maji zisk v jednotkach procent z trzeb (krome pak exkluzivek jako ferrari apod, ktere jsou schopne vydelat vice)

0 0
možnosti

A co japonci, korejci , čínané ? Také jsou v pr......?

2 0
možnosti

A nebylo by lepší výrobu benzíňáků a dieseláků už vůbec nerozbíhat a raději to teď při odstávce přeprogramovat, aby továrny dělali elektroauta?

0 6
možnosti
Foto

J33i57ř90í 49E54r76b58e33n

6. 4. 2020 21:10

Má to drobnou vadu na kráse: ta auta musí někdo vyvinout, odzkoušet, homologovat, dojednat na ně dodávky dílů... a zejména dodávky baterií. A právě ty baterie, jak se ukazuje, jsou skutečným úzkým hrdlem. Jejich výrobci jsou vyprodaní na pět let dopředu a rozhodně to nefunguje tak, že během jednoho měsíce změním názor, vypovím smlouvy s pěti dodavateli palivových systémů na milion sestav a u jiného výrobce objednám milion bateriových sestav...

1 0
možnosti

V Nemecku uz pisou ze automobilky az se rozjedou se budou predhanet v podbizeni aby prodavali a ocekava se propad cen automobilu.

2 1
možnosti

Žádná spotřeba není nekonečná. Co s tím, když to nikdo nechce?

4 1
možnosti

Lidé chtějí nová auta. Vždyť se podívejte jak je máme stará. Ale né každý má na nové auto (nízké mzdy) . Lidé jsou rádi že poplatí nájem , hypo, poplatky atd. Auto musí počkat.

1 0
možnosti

:-P Stejně více jak polovinu aut vždy kupovali firmy.Ty firmy které po čtrnácti denní karanténě jsou před totálním bankrotem a zadluženy už dnes na 500 let dopředu;-D

9 1
možnosti

Dám prezidentskou radu: Stačí, když dvakrát zdražíte a prodáte dvakrát víc aut. A je po ztrátě... Další Becherovku! Vráťo, kde se s tím couráš?

4 5
možnosti