- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ilustrační snímek | foto: Kulinární studio Mafra
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
I ze zeleniny ze sklenice můžete připravit obstojný bramborový salát, za který se u svátečního stolu nebudete muset stydět. Ba co víc, možná sklidíte i zaslouženou pochvalu.
Než se vrhneme do ryze kulinárních disciplín, začneme s trochou počtů. Oloupat kořenovou zeleninu a cibuli zabere odhadem 10 minut, vaření si vezme dalších deset, pak vše nakrájet, to máme zhruba 20 minut pobytu u prkénka. Ještě okurky! Počítejme s další patnáctiminutovkou prostocviků s nožem. S úklidem nezbytného svinčíku na kuchyňské lince to máme suma sumárum hodinu.
Připojte se ještě dnes a získejte: