ilustrační snímek | foto: Kulinární studio Mafra

Test zeleninových směsí na bramborový salát: ostudu vám neudělají

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Když použijete do svátečního salátu zeleninu ze sklenice, jistě nebudete za lajdáka. Navíc uspoříte čas a možná i peníze a nervy. Pohrdlivé komentáře při využití některé z průmyslově sterilovaných zeleninových směsí ve sladkokyselém nálevu nejsou na místě, ukázal poslední předvánoční test MF DNES.
Premiové testy

I ze zeleniny ze sklenice můžete připravit obstojný bramborový salát, za který se u svátečního stolu nebudete muset stydět. Ba co víc, možná sklidíte i zaslouženou pochvalu.

Než se vrhneme do ryze kulinárních disciplín, začneme s trochou počtů. Oloupat kořenovou zeleninu a cibuli zabere odhadem 10 minut, vaření si vezme dalších deset, pak vše nakrájet, to máme zhruba 20 minut pobytu u prkénka. Ještě okurky! Počítejme s další patnáctiminutovkou prostocviků s nožem. S úklidem nezbytného svinčíku na kuchyňské lince to máme suma sumárum hodinu.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Prémiové testy