- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Paní autorko, v "knedlíkách"? Šupem zpátky do páté třídy!
No prostě kvalitní české potraviny. Ošidit co se dá, hlavně aby náklady byly co nejnižší.
Jsem dosti skeptik k nakupování knedlíků. Třeba ty houskové - vy, kdo to nakupujte, videli jste tam někdy housky? Je to důležitá část knedly...
Bramborové jsem koupil jednou a taky prudké zklamání. Přitom není tak složité to vyrobit doma.
2 kg brambor, kilo krupičky, mírně osolit, vejce.
Jednoduché a hlavně dobré opravdu bramborové knedlíky.
Opravdu tolik krupičky? A to se nemění podle kvality brambor? Musím se zeptat mamky :-) Ale vsadím se, že se číslo nedozvím. Vaří bez váhy, jako já.
Čím dál víc lituji, že jsem se nepostavil k plotně, když žila babička. Učil bych se u velmistra.