Diskuze

Test bramborových knedlíků: vejce po špetkách, soli po hrstech

Výborně chutná k houbové omáčce a uzenému se špenátem, a co teprve k bůčku nebo pečené kachně se zelím! Bramborový knedlík je prostě pýchou české kuchyně. Jen se musí povést.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Paní autorko, v "knedlíkách"? Šupem zpátky do páté třídy!

0 1
možnosti
PZ

No prostě kvalitní české potraviny. Ošidit co se dá, hlavně aby náklady byly co nejnižší.

2 0
možnosti
LM

Jsem dosti skeptik k nakupování knedlíků. Třeba ty houskové - vy, kdo to nakupujte, videli jste tam někdy housky? Je to důležitá část knedly...

Bramborové jsem koupil jednou a taky prudké zklamání. Přitom není tak složité to vyrobit doma.

1 0
možnosti
JK

2 kg brambor, kilo krupičky, mírně osolit, vejce.

Jednoduché a hlavně dobré opravdu bramborové knedlíky.

0 0
možnosti
LM

Opravdu tolik krupičky? A to se nemění podle kvality brambor? Musím se zeptat mamky :-) Ale vsadím se, že se číslo nedozvím. Vaří bez váhy, jako já.

Čím dál víc lituji, že jsem se nepostavil k plotně, když žila babička. Učil bych se u velmistra.

2 0
možnosti