Diskuze

Vlastníci Mediatelu odvolali šéfku Řezníčkovou

Zuzana Řezníčková skončila v Mediatelu. Z pozice generální ředitelky firmy vydávající Zlaté stránky ji odvolali vlastníci. Potvrdil to šéf marketingu Mediatelu Luboš Čipera i Řezníčková. Novou generální ředitelkou byla jmenována Kimberli J. Lewis. Další detaily firma ani její vlastníci nekomentovali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zet

27. 6. 2006 11:56
to evac

Vážená inzerentko, jsme rádi , že u Vás ve firmě je vše ok a beze smrádku :-). ZS na internetu existují již od roku 1999, jak jistě víte.  V Medaitelu se hýbat začaly akorát tak náklady na provoz firmy.Za působení pí Řezníčkové se utrácelo o sto šest.Hlavně za platy různých specialistů na cokoli.. :o))

0 0
možnosti

evac

29. 5. 2006 15:38
ha ha

Je komické sledovat, jak si zaměstnanci stýskají, že na ně po letech poklidu začal někdo tlačit. Nedivím se, že se jim stýská po super výplatách za to že každý rok přinesli kopii loňského inzerátu a nechali si podepsat objednávku na další rok (alespoň tak to vidím já, jako inzerent). A v tom zasmrádlém klídku si nějak nestihli všimnout, že začal existovat internet a celý ten jejich podnik půjde do háje, jestli s tím něco neudělají. Nevím, co paní Řezníčková udělala v jiných oblastech, v internetu se ale konečně něco začalo hýbat.

0 0
možnosti

jit78

26. 5. 2006 16:03
Reakce jiného typu

Níže uvedené reakce jsou směšné a smutné zároveň. Je mi líto, že některé z vás nutí strach o pracovní místo, možná i vlastní neschopnost, k takto agresivním a nefér útokům.

Bylo by fajn se zamyslet nad tím, že "zlaté časy" už se nevrátí a práce šlechtí člověka.

Paní Řezníčková je skvělý člověk a výborná manažerka a já jsem moc ráda, že vím, že se na trhu neztratí.

0 0
možnosti

bobbkop

26. 5. 2006 21:46
Re: Reakce jiného typu

Kdopak se nám to ozval? Že to je někdo z té holubí letky, co přiletěla za Řezníčkovou do Mediatelu převážně z ČSA? Pro tyhle lidi  je Řezníčková jistě výborná "manažerka" ( česky vedoucí ), pro kamarády možná i skvělý člověk ( to tady ale nikdo nehodnotil ). Na trhu se asi taky neztratí - živě si ji představuji u stánku třeba s tyčinkami Mars v Pardubicích o posvícení. Jinak ale pozor - neplést si pojmy velevážená obdivovatelko paní Řezníčkové. Strach o pracovní místo teď mají právě nohsledi, ocitnuvší se bez své chlebodárkyně, jejichž důvod existence u Mediatelu je málokomu jasný. Věřte že nová ředitelka ten Augiášův chlév vymete jak se patří! Za Řezníčkové se nikdo o místo nebál, lidi utíkali sami, až se jim za patami prášilo a ta Vaše slavná manažerka si nemohla dovolit nikoho propustit, protože by zůstala jak generál bez vojska. A, ach ta závist! Darmožrouti doteď nemůžou překousnout, že u Mediatelu brali obchoďáci tolik co manažeři u jiných firem ( to jsou ty "zlaté časy" )  

0 0
možnosti

benny

26. 5. 2006 16:03
benny

Nějak v tom článku zapoměl pan Cizner napsat, že sice přínosy společnosti v minulosti klesaly ale Mediatel byl pořád velmi slušně ziskový - řádově stovky milionů ročně. A až za paní Řezníčkové se podařilo dostat tuto prosperující společnost během jejího působení do červených čísel...!!! A vyhazov - za zlatý padáček si v klidu dokončí svůj rozestavěný hotel v Pardubicích...

0 0
možnosti

ollo

26. 5. 2006 13:15
10 N

Mám přítele z Medi a ten před 3 lety chodil do práce spokojený, za pí. ředitelky si každodenně musel říkat 10 eN - Nás Nic Nikdo Ničím Nikde Nikdy Nijak Nemůže Nasrat Nazdar ! ;-D

0 0
možnosti

Čauko

26. 5. 2006 11:01
Čau

Ahoj

0 0
možnosti

bobbkop

25. 5. 2006 21:46
Padák pro Řezníčkovou

Pan Jan Cizner Řezníčkovou v podstatě omlouvá; zlí "vlastníci" ( normálně se říkalo majitelé firmy ) ji sprostě vykopli a ona přitom pro Mediatel udělala tolik dobrého! Jak to pan Cizner ví? Věří řečem jedné na hodinu vyhozené zaměstnankyně nebo má někde v rukávu fundovanou a ověřitelnou analýzu jejího působení ve firmě? Sem s ní, ať všichni víme, proč jsou majitelé Mediatelu tak hloupí, že zahazují její zázračný talent! Nebo je to spíš trochu jinak: položím otázku: co má pan Cizner společného s Lucií Ciznerovou, které Řezníčková vytvořila v Mediatelu velmi dobře placenou trafiku - pouze jméno? Řezníčková, během svého krátkého neúspěšného působení v Mediatelu o sobě nechala psát fůru článků typu P.R. , nyní tedy následuje další, který má tuto putovní ředitelku zřejmě pomoci očistit od průšvihu s vyhozením na dlažbu a dopomoci jí k dalšímu lukrativnímu místu. Bůh ovšem ochraňuj  hlupáka, který si tuto pijavici nasadí do své firmy. Naposledy naletěli majitelé Mediatelu.   

0 0
možnosti

panama

26. 5. 2006 14:24
Re: Padák pro Řezníčkovou

na 100% souhlasím, je to jen další PR článek, Řezníčková se vydává za krizovou manažerku - asi proto, že přivádí firmy do krize. Její historie je docela zajímavá z Eurotelu odešla za podivných okolností (jak jsem slyšel od tamních lidí), z ČSA ji vykopli rychle a z Mediatelu taky. Jediné, co jí asi šlo bylo prodávat tyčinky Mars. :-P

0 0
možnosti

mpik

22. 5. 2006 20:18
Dobře ti tak!

Když jsem tuto informaci dnes ráno četl, chutnala mi snídaně asi tak stokrát víc! Za to jak jsi mi uškodila v Eurotelu ti přeji jen to nejhorší!!! (Y)

0 0
možnosti

Dobrouš

23. 5. 2006 17:26
Re: Dobře ti tak!

To teda musí bolet. Ale takový je život - na každého jednou, dvakrát, třikrát...  dojde.R^

0 0
možnosti

xaeris

22. 5. 2006 12:20
Omyl......

Utratila jim majlant za nesmyslnou reklamu.Pokrok se nezastaví, a ze Zlatých stránek bude hodně brzy jen toaletní papír podřadné kategorie.Tak teď se chudinka aspoň bude chtít mediálně zvidtelnit.Třeba ji vezme do tyjátru Bolek, za tu zbytečenou reklamní apanáž, kterou ho nechala vydělat..

0 0
možnosti

tom

22. 5. 2006 15:44
Re: Omyl......

Určitě se přihlašte u Zlatých stránek, nápady jak prodávat bez reklamy by se určitě hodily. Určitě nejen jim ...

0 0
možnosti

Dr. Fe1

22. 5. 2006 10:14
Že jste dostala padáka ?!

Berte to z té zlaté stránky. 

0 0
možnosti