Diskuze

Tichá vzpoura v drogeriích TETA. Prodavačky si stěžují na nátlak a končí

Z některých pražských drogerií TETA hromadně odcházejí prodavačky a vedoucí. Stěžují si, že na ně manažeři tlačí, aby podepisovaly směnky za manka vzniklá krádežemi zboží, jako jsou parfémy či zubní pasty. Na některých prodejnách tyto dluhy činí i více než sto tisíc korun. Firma nátlak odmítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Hnus co se u nás děje velebnosti;-€ Budu se opakovat, už ode mne jako zákazníka neuvidí ani korunu. Ono asi nic jiného než bojkotovat tyhle vychcánky a jim podobné nezabere.

0 0
možnosti
MK

Na internetě jsem našel následující záznam z bezpečnostní kamery, který sice s článkem vůbec nijak za žádných okolností určitě nesouvisí, ale je rozhodně zajímavý:

http://www.stream.cz/uservideo/523306-jak-se-krade-v-obchode

0 0
možnosti
PV

P17e17t64r 90V21a54l41i83š

8. 7. 2013 19:16

Teta není jediná.Kupovat prošlé potraviny, aby nebyly vysoké odpisy, odčipnout si odchod, ale zůstat dále v práci jsou nuceni i zaměstnanci Penny marketu. A nikdo s tím nic nenaděláRvRvRv

4 0
možnosti
LP

Ale je možné s tím něco dělat, vzbouřit se, založit si funkční své odbory, které budou hájit Vaše zájmy. Když bude sám aktivní, věřte, se s tím dá nadělat velmi hodně.

1 0
možnosti
MN

já mám TETU v Bechyni, jezdí k nám na návštěvu

hrabe se nám ve skříni a na dráze má slevu

4 1
možnosti
Foto

Doufám, že už do těch TET většina rozumných lidí nikdy nevkročí....!

4 0
možnosti
HK

Proč by ne? Na akční zboží, na kterém nevydělají. Ale jako pravidelný zákazník ... to nevím.

4 0
možnosti
MK

Prodavačky samozřejmě některé také kradou - moje známá pracuje na vedoucí funkce v jedné prodejně jiné sítě - ale tam, kde je stálý kolektiv, tam už zaměstnanci tuší, že mají mezi sebou škodnou a té se rychle zbavují nebo se ji snaží chytit včas a při činu.. ale majitel TETA (jak se uvádí v článku) nedělá žádné inventury při změnách v pracovnících a pak se to snaží "kolektivně" hodit na ty slušné. Co s majitelem - toho nejde vyměnit - tak prostě nebrat práci v tomhle řetězci a za takových manažersky selhávajících přístupů k lidem..

4 0
možnosti
OP

Tuto síť prodejen již dlouhá léta ignoruji - jednoduše dokážu srovnatelný sortiment nakoupit jinde a levněji.

Personálu je mi líto - a odchod je jedinou správnou volbou. Krádeže na prodejnách budou stále častější - myslím, že začnou krást i lidé, které by to dříve nenapadlo. A že krade i část personálu samotného? Všude se najdou černé ovce.

4 0
možnosti
Foto

Teta se stala obchodem,odkud vymizelo levné zboží,proto už chodím jinam.SAVO proti plísním prodává za 86,- a v marketu stojí 60,- Stejně účinný prostředek VOSA,za 40,- úplně TETA zrušila.Ať zhynou :-)

1 0
možnosti
MK

nemají tržby a tak ty hyeny zjistily po povodních, co se nejvíce prodává a na čem nahrabat svůj snížený obrat Rv [>-] EU

0 0
možnosti
KD

K27a44r43e68l 57D43r29d28a

3. 7. 2013 8:13

S ohledem na to, že mě, slušného občánka, pravidelně čas od času šacují v obchodě aniž jsem jim cokoliv kdykoliv ukradl a mám z toho pak zážitek na tři infarkty, zatímco kolem mě nerušeně prochází smažka s cinkajícím baťohem plným drahého alkoholu, tak bych obchodům doporučil selekci, jakou umí třeba pražští revizoři.

  Halt je to o dobré "policejní práci", kterou dnes musí umět i prodavačka či ochranka v obchodě. Snad to není takový problém si vytipovat rizikového zákazníka a vypakovat ho na chodník?

  Problém je spíš v sociálním postavení prodavačů. Podle mě často soucítí v Česku s chudinou. Takže nad feťákem či mamkou s dětmi mávnou solidárně rukou, ale ostudnou kontrolu s jistotou provedou zákazníkovi v kravatě, který se má podle nich nezaslouženě dobře a připomíná jim jejich manažera. ;-)

  Z tohoto pohledu je penalizace prodavačů v pořádku.

2 26
možnosti
MR

Tak přesně takového "manažera" jsme chytli v obchodě jak odchází "prohlédnout si v klidu domova" auto na ovládání a varhany...zboží dohromady za 3.tisíce... a ještě po nás řval že jsme mrchy podnikatelský, milionáři a neubude nás když jeho synkovi přenecháme jedno autíčko a varhany...po zapsání policií nasedl do svého postaršího BMW a šel nakupovat ke konkurenci...když tady jsem na něj byli tak uzlí...8-o

19 0
možnosti
VM

Minikamera se záznamem zvuku se dá pořídit řádově za 2 000,-Kč. A takového manažera bych potom svlékl z kůže a tu výpověď bych dal sám.

8 0
možnosti

Podejte trestní oznámení pro vydírání, nechte se vyhodit a pak je zažalujte pro neplatnost výpovědi.

0 0
možnosti