Inzerát na stránkách České spořitelny: Volná pozice Generálního prezidenta

Inzerát na stránkách České spořitelny: Volná pozice Generálního prezidenta zábavy. | foto: iDNES.cz

Spořitelna hledá do týmu šaška. Žert zveřejnila na portálech práce

  • 94
Česká spořitelna zveřejnila na svém webu i na pracovních portálech neobvyklou nabídku. Hledá do svého týmu "generálního prezidenta zábavy". Musí se umět smát aspoň čtvrt hodiny v kuse, dívat se na svět dětskýma očima, být odolný proti virózám... Banka inzerát poněkud nejasně vysvětluje recesí v rámci chystaného projektu.

"Generální prezident zábavy se musí umět dívat na svět dětskýma očima a tento pohled šířit po celé síti poboček České spořitelny a mezi všemi jejími pracovníky. Zodpovědností Generálního prezidenta zábavy bude kompletní portfolio zábavy, srandiček, šprýmů a poťouchlostí po celé ČR," stojí v nabídce.

"Jde jen o určitou recesi v rámci nového marketingového konceptu 'Rodina nás baví', který připravujeme," naznačila bez dalších podrobností mluvčí banky Klára Pačesová. 

Nabídka, které zjevně nikdo neuvěří, nabízí bonusy za každého stého rozesmátého člověka, dětský kolektiv, ohodnocení k nezaplacení, tedy zadarmo. Kandidát musí mít vypracované svalstvo bránice, několikatýdenní praxi v oboru, prezidentské vystupování a výhodou je třeba žonglování, pitvoření nebo provazochodectví. Inzerát se objevil i na profesionálních pracovních serverech včetně jobDNES.cz.