ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Shutterstock

Vývojářská společnost Pocket Virtuality změnila vedení

  • 0
Dozorčí rada společnosti Pocket Virtuality jmenovala nové vedení. Novým dočasným CEO bude spoluzakladatel společnosti Jaroslav Zvonař. Dosavadní CEO Jan Hovora společnost vedl pět let.

„Jan Hovora je a vždy bude zakladatelem naší společnosti, kterou vedl dlouhých pět let, a sluší se mu za jeho práci poděkovat. Stojí za ním řada úspěchů od vybudování platformy Fata Morgana,“ říká předsedkyně dozorčí rady firmy Lucie Brešová.

„Přeji novému vedení úspěšné navázání na doposud vykonanou práci a mnoho sil do dalšího rozvoje společnosti. Současně děkuji všem spolupracovníkům za dosažené výsledky v uplynulých letech,” uvádí odcházející generální ředitel Jan Hovora.

Na pozici CEO nově nastoupí spoluzakladatel a dosavadní Chief Strategy Officer Jaroslav Zvonař. Po jeho boku zůstává Lucie Brešová pověřená interním rozvojem společnosti a obchodu.

Pocket Virtuality působí na trhu argumentované a virtuální reality v průmyslovém světě. Řešení Fata Morgana umožňuje vzdálenou teleportaci, což je přínosem zejména v oblasti technické spolupráce na dálku, kde je videohovor nedostačující, a Fata Morgana jej nahrazuje kooperací v 3D scanu prostředí.