Josef Suchánek

Josef Suchánek - Josef Suchánek

Nový šéf InternetShops přišel z Makra

Přední webový obchodník InternetShops jmenoval do svého čela nového generálního ředitele Josefa Suchánka. Ten přichází do firmy po osmi letech působení v managementu společnosti Makro ČR.

Zde řídil a zakládal nové prodejny a posléze působil v centrále společnosti jako projektový manažer a regionální manažer pro Čechy.

"S naším vstupem do společnosti došlo k posílením kapitálu a zvýšení úsilí o další růst společnosti. Díky tomu cítíme potřebu manažerských kapacit, které mají zkušenosti z naší kamenné konkurence," uvedl Marek Hoščálek, zástupce Genesis Capital, stoprocentního akcionáře společnosti.

InternetShops provozuje portfolio předních internetových obchodů v Česku i na Slovensku. Patří mezi ně mimo jiné nejznámější český internetový obchod Vltava.cz, přední český obchod s výpočetní a digitální technikou Cybex.cz a nejvýznamnější slovenský internetový obchodní dům Dunaj.sk.

Josef Suchánek (nar. 1963) je absolventem Vysoké školy báňské v Ostravě. Před angažmá v Makro ČR působil pět let na obchodních pozicích ve společnosti zabývající se informačními technologiemi.

Je ženatý a má tři děti; mezi jeho koníčky patří sport, kytara, příroda.