Diskuze

Komerční banka odmítla žalobu Sazky o 574 milionů korun

Komerční banka se ohradila proti žalobě loterijní společnosti Sazka z loňského prosince o zaplacení 574 milionů Kč. Banka pro Městský soud v Praze uvedla, že Sazka podala žalobu s úmyslem uměle pro sebe vytvořit neexistující pohledávku tak, aby tuto pohledávku mohla zahrnout do svých aktiv. Loterijní firma to odmítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

svatapravda

24. 2. 2011 21:57
ŠIKANÓZNÍ

"úžasné" slovo...

0 0
možnosti
PS

PBJ

24. 2. 2011 21:33
KB má pravdu, jde jen o fiktivní pohledávku

pro zlepšení učetních výsledků, ovšem s péší řádného hospodáře se umí uznat, že jakákoliv snaha o poškození věřitele Sazkou je jasná. Ovšem nutno dotát, že k pochybným pohledávkám, což tato je od prvopočátku je v souoladu se zákonem o účetnictví vytvořit opravnou položku, aby hospodářský výsledek nebyl zkreslen, Zkreslování hospodářského výsledku je trestné!!!! Finanční úřad by už jen v těchto náznacích měl začít jednat a ona 3% pokuta z hodnoty aktiv pro Sazku by neměla být problémem pro vyměření.

0 0
možnosti
TF

danny47

24. 2. 2011 21:28
A Hušák...

stále řediteluje....

0 0
možnosti
JT

Pivomil Ochmelka

24. 2. 2011 19:07
Jak už jsem napsal dříve,

v souvislosti s tímto dluhem prodaným KB panu Vítkovi, prosím vás, páni soudci, rozhodněte že Sazka má pravdu, když říká, že závazky vůči Vítkovi neuznává. Celý národ pak bude moci říci - neuznáváme naše závazky....všechny hypotéky, auto půjčky, jiné půjčky, zmizí a budeme moci říci s Bédou Trávníčkem, "a mám to zadarmo". No, a teď vážně - jak je proboha, vůbec něco takového možné? Exekutoři se vloupávají do bytů obyčejných smrtelníků a pán s pochybnou minulostí kouzlí s miliardami a nic? For Christ's sake, nakonec i buran jako já se naštve a vyleze do ulice za účelem ublížení tzv. zvoleným zástupcům lidu, kteří toto vše umožňují.;-€

0 0
možnosti