Diskuze

Konec lockdownů přinesl záchvat hubnutí, ukázala česká kalorická aplikace

Kdy se Češi snažili dostat do formy v době pandemie? Nejčastěji tři týdny před koncem lockdownu. Lze to vyčíst z mobilní aplikace Kalorické Tabulky, která lidem pomáhá vyznat se v tom, jak energeticky bohatá je jejich strava či kolik kalorií za den spálili sportem či běžnou činností.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Napřed tabulky vyzkoušejte konkrétně a pak pište něco obecného. V mých 55+ jsem si tabulky (zprvu s nedůvěrou) instalovala a začala používat. I já jsem z těch, co jsem zvýšila spotřebu ryb a i když jsem před si před pěti lety myslela jak jím zdravě, zkorigovala jsem to co jím a ano - výsledky se dostavily. I když bych nemusela, tabulky používám stále. Zkuste to taky.

0 0
možnosti
Foto

Je to opravdu skvělá věc. Díky propojením s hodinkami a mobilem mi to hlavně ze začátku pomohlo upravit jídelníček. Vyřadit některé věci a naopak zařadit jiné. Dneska už jen občas kouknu jak na tom jsem a nebo když zkouším nějakou novou potravinu tak abych věděl kolik kalorií do sebe dostanu a jaké úsilí mě bude stát abych se jich případně zbavil.Tak že za mě dík, skvělá apk.

6 0
možnosti
PL

P63e87t98r 73L42a39n17g37e87r

12. 11. 2021 6:54

Jj anorexie dříve byla výhradně doménou žen, dnes už se to začíná být doménou mužů.

1 1
možnosti