Diskuze

Vlakem na Ukrajinu či do Budapešti. RegioJet oznámil plány na příští léto

Od příštího června plánuje RegioJet brněnského podnikatele Radima Jančury spustit nové noční spojení z Prahy na hranice Ukrajiny. Linku do rakouské Vídně pak společnost plánuje protáhnout až do maďarské Budapešti. Tam by měly zajíždět dva ze čtyř párů žlutých vlaků, které v současnosti obsluhují trať do rakouské metropole.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Raději pojedu novými vagony ČD, než 40 let starými vozy soukromníka.

0 0
možnosti
MZ

Mezi 40 let starými vozy "žlutého soukromníka" a vozy "modrého soukromníka" není z hlediska cestovního komfortu rozdíl. Ony žluté ojetiny poskytují cestujícímu více místa a pohodlí než "pseudoluxusní" souprava RailJet. Kupříkladu v Dánsku jezdí na "osobních" vlacích soupravy s mnohem pohodlnějšími sedačkami a cestující má více prostoru než v RailJetu.

Nemluvě o švédských krabicích, které vypadají na pohled velmi podivně, ale sedačky uvnitř jsou pohodlná křesla ....

0 1
možnosti
KM

Tak z Vídně do Budapešti pojedu(respektive jezdím) raději railjetem OBB než tím žlutým šrotem.

Navrch ceny jízdenek z Vídně do Budapešti přes OBB začínají na 19 eurech přes MAV na 13 eurech to bude mít RJ tak v tý jeho socko třídě ..

1 1
možnosti
PM

P82e26t88r 29M66a32r14e52š

22. 8. 2019 13:05

Budapešť, sláva! Ty Metropolitany Českých drah jsou něco otřesného. Jízdní řád je nedostižný ideál, vagony jsou nepohodlné a věčně jsou nějaké technické problémy. Co na tuhle trasu nastoupil RyanAir, začal jsem z Prahy do Budapešti létat, ale vlak je přece jen pohodlnější.

3 5
možnosti
VK

zato Regiojet zpoždění mít určitě nebude. ;-D

6 0
možnosti
PB

P52a52v93e50l 38B84r48n74a

22. 8. 2019 12:24

Dává to smysl. Regiojet není nejrychlejší, nebo nejspolehlivější, ale umí konkurovat cenou. Udělá dlouhou soupravu a prodá ji. To co před 3-4 lety muselo obsluhovat několik nočních autobusů dnes řeší jedna dlouhá vlaková souprava. Cenově je to úplně jinde.

2 1
možnosti
VK

Které město před 4 lety obsluhovalo několik nočních autobusů?

4 0
možnosti