Diskuze

Vše podle plánu. Koronavirus podle ministra rekonstrukci D1 nezbrzdil

Rekonstrukce dálnice D1 postupuje podle plánu a pandemie koronaviru ji nezbrzdila. Řidiči přes léto musejí počítat s dopravními omezeními, pracuje se na 71 kilometrech dálnice, a to i v noci. Rekonstrukce D1 má být hotova do konce příštího roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

mě děsí , že opět přijde kalamitní sníh, největší nepřítel našich silničářů

0 0
možnosti
LK

Největším nepřítelem silničářů je JARO,LÉTO,PODZIM,ZIMA. Totéž u zemědělců.

0 0
možnosti
RC

Mimochodem, do modernizace se nepocita usek k Mirosovicim a od Kyvalky k Brnu. Takze letos mame uzavreno 71 km z cca 160, tedy skoro POLOVINU!

A to je prosim 8.!!! rok modernizace. Pokud by se delalo tak, jak letos, mohlo to byt za 5 let hotovo a ono to bude trvat 9.

1 0
možnosti
RC

covid jim prece mohl pomoci! Zadna doprava, mohli pracovat ajko ďas. Jen nechapu, proc se u Prahy cekalo, az zhoustne doprava, proc nezacli drive.

1 0
možnosti
PT

U Průhonic to už je jiný level, tam již začala oprava, opraveného úseku neb je po záruce. Do roka očekávám kompletní výměnu svodidel, přeci jenom už je ten pozink po třech letech trošku špinavej.

0 0
možnosti
PH

A až to konečně dostaví, tak mohou začít znovu, protože prvně opravené úseky už budou vyžadovat novou opravu.

1 0
možnosti
PT

Ufff takže po skoro deseti letech se tento rok bude pracovat již "pouze" na posledních sedmi úsecích z dvaceti. Nejsem tedy stavař technolog, ale i jako běžný uživatel tohoto díla se nemohu ubránit dojmu, že to co tam předvádějí je spíše na kriminál než na to plácat se po ramenou, jak to odsýpá.

1 0
možnosti
PD

Mě by zajímalo, jak měl vypadat harmonogram oprav, pokud mělo být hotovo za 5 let.

1 0
možnosti
MF

To snad je ještě horší. Takže se jedná o úmyslnou sabotáž?

0 0
možnosti