Diskuze

Kolem ministra Žáka létají fámy. Švagr jezdí pro Leo Express, potvrdil

Ministr dopravy Žák vyvolal zemětřesení v Českých drahách a teď odráží zprávy, že má příbuzné u konkurence. Částečně se ukázaly jako fámy, pravdou však je, že ministrův švagr pracuje pro Leo Express. Jako strojvedoucí, který se zřejmě nedostane k citlivým informacím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Si nevyberete, každý někoho zná, každý má nějaké příbuzné. Přeci se kvůli tomu nebude Žák věšet. Když byla ve vedení Homo Lobby, nikomu to až tak nevadilo. Jen Duškovi, co měl problém s propiskou nebo tužkou.

0 0
možnosti
BV

ministrem od nyní jen člověk bez známých, příbuzných a kamarádů

1 0
možnosti
JJ

Hmmm. Ale přeci všichni jsme si sobě příbuzní. Pocházíme z Adama a Evy :-)

0 0
možnosti
OU
AZ

když budete prodávat dvě kvalitní značky, které si budou konkurovat, pak v součtu vyděláte víc než kdyby jste prodávaj jen jednu ;-)

0 0
možnosti
DD

Docela rád bych se dožil doby, kdy ve vysoké funkci státních či polostátních firem uvidíme skutečné manažery! Bylo by fajn, kdyby novináři začali dělat svoji práci a tlačili politiky tímto směrem!!

1 0
možnosti

A77l38a93n 50Ř37e55p77k12a

1. 8. 2013 21:05

No jednoho právě vyhodili, byl to právě Žaluda. :)

2 0
možnosti
BL

Prosím vás, můžete někdo potvrdit, že Leo express je provozován na bázi kdys proslulého časopisu pro pány..? Rosa na kolejích? 

To by mohlo fungovat, až se zjeví Heidi Janků jako průvodčí..

1 0
možnosti
OU
OS

O32t51a 57S25u93k

1. 8. 2013 17:16

MF Dnes reaguje na okurkovou sezónu a tak píše články typu "co by - kdyby". ;-)

2 0
možnosti
MZ

Pan Michal Mikledna je především bývalý pracovník generálního ředitelství Českých drah, původně strojvedoucí v lokomotivní depu Brno, později šéf oblastního pracoviště Drážní inspekce.

Tvůrci konspiračních teorií o tom, jak ministr dopravy bude prostřednictvím svého švagra sdělovat "důvěrné informace" o ČD a.s. panu Novotnému, resp. provoznímu řediteli Leo Express panu Janu Paroubkovi, buď strávili hodně času na sluníčku s nechráněnou kebulí nebo by měli navštívit svého psychiatra.

"Důvěrné" informace o ČD získá provozní ředitel pan Paroubek od mnoha zaměstnanců ČD, resp. GŘ ČD, s nimiž se normálně jako bývalý strojvedoucí / ředitel odboru kolejových vozidel stýká.

Na to nepotřebuje pochybnou cestu "ministr dopravy > ministerský švagr > provozní ředitel > majitel firmy" ....

4 1
možnosti
JH

a ak to můžeš vědět ? ty jim na to svítíš ? ;-D

0 2
možnosti
JF

J66a87n 50F35r46ý78d37l

1. 8. 2013 16:35

"Žádného příbuzného u konkurence nemám a jeho pozice taky nesouhlasí" :-)

3 0
možnosti
JH

Pan Žák, de facto, ministrem není, je jen něco jako ministr. Ve sněmovně Rusnokova vláda podporu nemá, zda ji má u veřejnosti, není známo, to by ukázaly až volby a následně její činy. Přesto tato vláda již dokázala zvýšit zdravotní daň prostřednictvím minimální mzdy, jak samoplátcům, tak firmám a potažmo nám všem, jelikož z našich daní ji hradí stát za děti, důchodce a evidované nezaměstnané. O kolik to zvedlo náklady státního rozpočtu není rovněž  známo, ale dalo by se to spočítat a měli to udělat novináři. Minimální mzdu nehodnotím, ale pan Žák mi připadal jako rozumný člověk, který naznačil, že by se mohl pohybovat proti proudu posledních let a na ministerstvu dopravy zavést myšlení zdravého rozumu. Zatím jen naznačil, otázka zní, jak by se choval, pokud by se opravdovým ministrem stal. O panu Hegerovi jsem zpočátku měl taky dobré mínění a kam to až dopracoval? K despotickému a fanatickému omezovači osobních svobod totalitního ražení, pod průhlednou záminkou zlepšení našeho životního stylu.

1 1
možnosti
VV

Každej někde pracuje a místo strojvedoucího nemůže být konfliktní se švagrem ministra rezortu. Takovou blbost bych ani nevytahoval na denní světlo.

6 2
možnosti
ŠF

Ne? A co až přijde večer ministr domů a dozví de, že jeho švagr vyletí na dlažbu (s nějakým "hezkým" paragrafem), pokud pan ministr nepřiklepne zakázku Leoexpressu?

1 3
možnosti