Diskuze

Japonci šílí po vozících vyřazených z vlaků. Zájemců je víc, než dopravce nabízí

Japonskou železniční společnost Central Japan Railway Company zaplavila vlna žádostí poté, co nabídla k prodeji pět desítek nepoužívaných potravinových vozíků, které sloužily v soupravách rychlíků šinkanzen na trase z Tokia do Ósaky. Nyní se pro zájemce, kteří měli v dražbě štěstí, staly žádaným doplňkem jídelen nebo kuchyní domácností anebo si je doma hýčkají milovníci železnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Nevím teda který Šinkansen se řítí rychlostí 186 km/h. To tak možná v hlavě pisálka. Asi bylo v originále napsáno 186 mil/h. Ale i ta hodnota z článku je nesplnitelným snem ČD

1 0
možnosti
MB

180km/h jede když už dobržďuje na začátku peronu ve stanici

0 0
možnosti
DH

Článek o vozících z vlaků, ze 30 fotek je vozík na jediné. Tak nevím.

1 0
možnosti
PR

Optimální způsob distribuce občerstvení ve vlaku má Honza Čura - prostě objednám si přes App a někdo mi to přinese.

Ti vozíčkáři ve vlacích jsou příjemní jako bezdomovci na nádražích, proto neni divu, že to nikdo nechce dělat a nikdo si od nich nic nekupuje.

0 0
možnosti
VS

Od chvíle kdy Regiojet osekal palubní personál, tak to úplně ideální není. Nestíhají. Když jedete kratší trasu, třeba Praha-Pardubice, tak je risk si objednat třeba snídani, protože ji taky můžete dostat až někde u Přelouče a za pár minut vystupujete. U ČD aspoň víte na čem jste. Buď to k vám nestihne nebo ano a dostanete třeba kafe a sandwich hned. A nebo máte jídelák.

2 0
možnosti
JK

Vždycky když vidím vlaky z Japonska, připadám si, jako bych sledoval reportáž z jiné planety .

13 0
možnosti
JU

Tak to byste měl stejný pocit i z Nigérie...Vlaky, které jezdí 300+ km/h už má spousta zemí. Bohužel 30 let jsme zaspali.

7 0
možnosti