Diskuze

Stát na dálničních známkách vybral víc než loni, nejprodávanější byly roční

Stát za letošní první čtvrtletí vybral na dálničních známkách 2,78 miliardy korun, což bylo meziročně téměř o 15 procent více. Počet prodaných známek stoupl o 14 procent na 2,28 milionu kusů, uvedl státní podnik Cendis, který systém elektronických známek spravuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za jízdu po našich rozbitých a nedokončených dálnicích, které jsou už jen pro přetížené zahraniční kamiony, by stát měl řidičům platit.

0 0
možnosti
DH

Až na malé vyjímky stále nemohu pochopit, k čemu je dobrá jednodenní známka, platná pouze do půlnoci, navíc za takovou cenu. V neděli si ti z pátku kupovali na cestu zpět opět tu jednodenní známku?

1 3
možnosti
MN

Co nedokážete pochopit na tom, že někdo vyrazí za kulturou, sportem či jinou zábavou do Prahy a nechce se kodrcat mimo dálnici?

1 0
možnosti
AK

Takze, cena se zvedla o 50% na rocni, prodalo se jich vic o 14%, ale celkove se vybralo jen o 15% vic.... To neni moc velky uspech.

0 0
možnosti
AK

Ok, tak je to jen za prvni ctvrtleti a je to ovlivneno tim, ze vetsina si to nakoupila jeste za starou cenu. Tak to pak smysl dava.

2 0
možnosti
PD

Taky jsem známku kupoval s platností 5 týdnů před koncem té loňské...ta úspora se vyplatila a popravdě nechápu, že to stát umoznil

2 0
možnosti
OU
AK

Letos se napakovaly a příští rok spláčou nad výdělkem,neb řidiči budou využívat více neplacené cesty.Nebo jen měsíční známky!!

1 1
možnosti
OU
OU
JN

a na konci roku budou brečet, že vybrali méně

0 0
možnosti