Diskuze

Dostavbě D1 hrozí rok zpoždění, řekl šéf ŘSD. Čeká se na verdikt úřadu i soudu

Šéf Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Radek Mátl v úterý varoval, že pokud ministerstvo dopravy nebo soud zruší stavební povolení na poslední desetikilometrový úsek dálnice D1 u Přerova kvůli podaným rozkladům, bude nutné znovu posoudit dopad dopravního projektu na životní prostředí. Zahájení stavby dálničního úseku plánované na rok 2022 by to oddálilo nejméně o rok.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řešení- za každé odvolání milion kauce a pouze pro místně příslušné,aby do řízení nenechal každý z horni-dolni.

Proč to jde jinde kde se staví a soudy běží současně.

1 0
možnosti

A pokud bude odvolání přijato, tak nechť investor zaplatí tomu, co se odvolal desetinásobek.

0 0
možnosti

Jak rikam, burzousti jsou tak neschopny, ze D1 stavej a opravujou dyl nez komousi, s tehdejsimi technologiemi. Ha ha. Jestey ze vam to komousi postavili. Nebejt jich, tak si ani nerozsvitite :DD

0 2
možnosti
Foto

Děti země by se měli přejmenovat na Mor země. A ty nefachčenka z vedení nakopat s rozběhem. Včetně vedení Řsd a Přerova

4 0
možnosti

Můžu si o Deti země myslet cokoliv, ale fakt že více než 20 let vyhrávají u soudu, neboť RSD porušuje platné zakony, mi říká něco jiného. Že svých daní platime nekompetentni lidi na RSD, co se neumí poučit z vlastních chyb. A ze jich bylo.

1 1
možnosti

T82o65m 66P85á28l71e65k

21. 9. 2021 22:29

Nedávno jsem projížděl Přerovem a byla to naprostá katastrofa. Co tam vymyslelo za dopravní komplikace vedení města za ANO to je do nebe volající. Neschopnost vedle neschopnosti.

4 1
možnosti

zamenujete pricinu a nasledek, kdyby byla dalnice, nemusel by se stavet prupich. to jen zoufale řešení, jak udelat s dopravou aspon něco

2 0
možnosti

Naštěstí máme volby a pro mnohé strany je výstavba dopravní infrastruktury priorita. Jaká škoda, že to neukázaly během volebního období. Ani úseky, kde tito lidé neobstruují skrze zmíněná občanská sdružení, se nepřipravují závratnou rychlostí. Třeba u rekonstrukce tratě Brno-Přerov se za 6 let od schválení výstavby posunul termín dokončení stavby o dalších 6 let. Dokonce ani koridor Praha-Ostrava není plně dokončený. D35 se taky vleče. Ještě že má Babiš Národní investiční plán. A postavit VRT do roku 2030 kvůli dotacím se nemůže podařit. Dokud se nezmění přístup poslanců a nezačnou se tímto problémem intenzivně zabývat, tak se nic nezmění. Zatím se mediálně řeší akorát stejnopohlavní manželství. Takže místo prskání v diskuzích žádejte řešení od svých volených zástupců.

3 0
možnosti

Obyvatelé Přerova musí být asi apatičtí, neboť co se tam v dopravě děje cca posledních 20 let, je skutečné peklo. Navíc v současné je celý Přerov rozkopán, projíždět tímto městem je děs. Nejsem příznivec konspiračních teorií, v tomto případě mám podezření, že Patrik musí být s ŘSD v nějakém holportu... Jinak ve světle dopravní situace Přerova, tedy ve světle skutečného a reálného problému této země, vyznívá nedávný Fialův projev jako jedno velké mlácení prázdné slámy. Tak hlavně že populisti jsou tou největší hrozbou...

0 0
možnosti

I21v58a52n 16D55í28t89ě

21. 9. 2021 22:06

Kdo by to byl čekal...

0 0
možnosti

Teroristická organizace Děti Země terorizuje na mnoha místech statisíce českých občanů.

Máme vůbec nějaký parlament, který by to dokázal změnit?

8 0
možnosti

A byl se ten ředitel vůbec podívat v Přerově jak to tam vypadá když je špička? Od Hypernovy do Předmostí 30 minut. To je zlepšení? Dostavit D1 a snad se to zlepší. Všechny ekology poslat na nucené práce!

9 1
možnosti

Zvláštní, že si toho p. prezident nevšiml...

1 0
možnosti