Diskuze

Uzemněné boeingy vzlétnou nejdřív v květnu. Aerolinky zvažují odškodnění

Americká Federální letecká správa ve čtvrtek oznámila, že se letouny Boeing 737 MAX do vzduchu znovu dostanou nejdříve v květnu. Podle ní totiž bude testování a aktualizace jejich softwaru trvat nejméně měsíc, možná i déle. Některé aerolinky zvažují, že by za to po Boeingu požadovaly odškodnění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

pro Lukase Kubalu ohledne jeho presvedceni, ze

"Neni nahoda, ze se obe nehody odehrali v rekneme “ zaostalejsich” zemich. ....Letani v dnesni dobe vyzaduje kvalitni vycvik."

!!upozorneni: zrejme si predstavujes ze piloti Lion Air a Ethiopian prisli do letadel rovnou z dzungle. Omyl! X

1) rada aerolinek z tech "zaostalejsich zemi" prednostne najima piloty puvodne vycvicene v "nezaostalych zemich", obzvlast ty s vybornou znalosti anglictiny.!!

Tyto aerolinky velmi ochotne berou v jejich domacich statech vycvicene zkusene piloty- Brity, Australany, Kanadany....kteri pak take pomahaji s vycvikem mistnich pilotu.!!

Napr. manzel kamosky me manzelky, Australan, dosahl hodnosti kapitana u domacich Australian Airlines nez byly prevzaty Qantasem. Pro vyhodnejsi nabidnute podminky odesel k Malaysia Airlines na nasledujicich 10 let. Od 2004 az do 2018 a sveho odchodu do vysluzby letal s Emirates, nejdrive s ctyr motorovym A340 a pozdeji se preskolil na A380. Jak v Malaysia Airlines, tak v Emirates mel velkou radu kolegu z anglicky mluvicich statu.

2) pro tvou informaci uvadim link na hodnoceni ruznych 3* a 4* svetovych aerolinek na Skytrax. CSA jsou 3 hvezdickove, podobne jako vetsina americkych zatimco Ethiopian maji 4 hvezdicky.

https://skytraxratings.com/airlines/page/2?stars=4%2C3

Hodnoceni je zalozeno na profesionalni analyze urovne kvality aerolinky, sluzeb v letadle, na domovskem letisti, na internetu. Hodnoceny jsou pouze aerolinky splnujici podminky Provozniho bezpecnostniho auditu IATA (IOSA) a prubezne kontrolovane.

0 0
možnosti
IO

I45v41a67n 66O65v38c85a94r

15. 3. 2019 17:02

Je naprosto jasné, že hlavní vinu za tyto havárie nese Donald Trump a jeho rodina.

3 0
možnosti
MM

8-o to chce opravdu poradnou davku lasky, oddanosti k tvemu americkemu guru a premiru trumpajzlovstiny, neco takoveho vypotit:-P

0 0
možnosti
JK

Zakaznici ztratili v letadla duveru? Pochybuji ze vetsina cestujicich pozna Boeing od Airbusu, natoz aby tusili kterou generaci 737 leti

8 5
možnosti

Myslíte, že si neumí přečíst, čím letí?

4 3
možnosti
LK

Dle meho nazoru je naprosto zrejme , ze za nehodu nesou odpovednost z velke casti piloti. Neni nahoda, ze se obe nehody odehrali v rekneme “ zaostalejsich” zemich. V USA, Evrope ani Cine zadny problem zaznamenan nebyl. Letani v dnesni dobe vyzaduje kvalitni vycvik. Ten pak zajisti bezpecne zvladnuti letu i se zavadou.

2 19
možnosti
Foto

Pardon, melo byt minus

2 1
možnosti

P24a13v59e33l 38Š40e48b28e98k

15. 3. 2019 15:57

Myslim si ze to odškodnění by meli požadovat automaticky například kdyz USA chtělo velké peníze za naftovou aféru u aut a zde umírali lidé a výrobek az do zjištění a odstranění případné závady jsou stroje na zemi a negeneruji žádný zisk a tak nějaká náhrada by byla namístě.

15 0
možnosti
LC

Také se tak všichni těšíte na počítačem ovládaná autonomní auta?

13 9
možnosti