Diskuze

Krizový rámec se pro zemědělce nevyužije, infrastruktura je zatím u ledu

Zemědělci a potravináři jsou podle svých profesních komor v existenčních potížích. Problémy nastaly kvůli vysokým cenám energií, zejména plynu. Evropská komise už na jaře oznámila, že členské státy budou moci pomoct svým podnikům, a spustila tzv. dočasný krizový rámec. V něm státy mohly poskytnout peníze strádajícím oborům, aniž by to byla nepovolená podpora.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Česká zemědělská a potravinářská mafie.....

0 1
možnosti

A Fiala se válí v Chorvatsku a je mu to úplně jedno. Stejně ničemu nerozumí. Čím dřív padne tato vláda diletantů, tím lépe.

1 2
možnosti

Agrární komora České republiky... hm. A že vyjádření Asociace soukromého zemědělství České republiky se tu objeví jen zřídka kdy. Proč asi? :-)

2 2
možnosti

" Jiné státy EU dokázaly využít krizového rámce lépe a nastavily podmínky podpory tak že se podnikům dostalo efektivní pomoci."

No my o tom už začínáme uvažovat, co dodat.:-/

3 0
možnosti

No co, zboží je v EUropě přece dost, tak co nebude do vezem.... Než se starat o domácí prvovýrobce, je líp zaplatit nadnárodním společnostem.... z těch můžou bejt i sponzoři... na rozdíl od českýho "sedláka" nebo pekaře - z nich pro vládní partaje nic nekouká...

2 0
možnosti

Český "sedlák a pekař" už má vlastní politické hnutí :-)

2 0
možnosti