Diskuze

Veterináři nařídili z trhu stáhnout polské filety ze sleďů, obsahují pesticid

Státní veterinární správa (SVS) nařídila na základě obdrženého varování celoevropským Systémem rychlého varování (RASFF) stáhnout z trhu konzervy s filety ze sleďů v tomatové omáčce od polského výrobce kvůli obsahu pesticidu etylenoxidu. Do České republiky se dostalo přes 14 600 kusů konzerv. Z toho 12 tisíc balení se podařilo zachytit ve skladech. Na pultech obchodů se objevilo přibližně 2500 kusů zdravotně závadného zboží.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Nu zahraniční řetězec v ČR odmítá prodávat a nabízet české papriky a preferuje zahraniční. Jaký je v nich rozdíl ? Jak dokáží skladníci v jednotlivých centrech odlišit kvalitu tím, že navezu do regálu bednu se zbožím. Kolik farmářů nabízí obchodníkům závadné produkty ? Jak jsou zainteresováni na prodejnách odpovědni kvalitáři při přejímce od speditérů a naskladnění na prodejnu ? V případě polských sledových filetů a nejen od nich je důvěra značně nejistou.

0 0
možnosti
SK

Za přejímku zboží k prodeji sad může obchodník potažmo skladník !!!!

0 1
možnosti
BS

Hamé, Hamé, to si dáme!

0 0
možnosti
JC

J51a82n 68C91e87p13e67k

6. 8. 2021 15:05

Hmmmm opět velmi kvalitní polská laskomina. Český zákazník si to tak přeje, více mu chutná, neb bez pesticidů to nemá tu správnou chuť. R^ :-)

2 1
možnosti