Diskuze

„Šmejdi“ mají další fintu. Hotel nahlásí jako svou provozovnu

Organizátoři předváděcích akcí nahlašují hotelové sály nebo restaurace jako svou provozovnu. Chtějí tak vyzrát zejména na důvěřivé seniory, kteří se zavázali k nákupu zboží, ale poté se rozhodli odstoupit od smlouvy. To je možné jen u smluv uzavřených mimo prostory obvyklé k podnikání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nějak mi hlava nebere, kde shánějí Šmejdi nové a nové zájemce o své předváděčky, o své akce...

0 0
možnosti
LM

L78u84b83o29š 65M95a67r55e91k

30. 7. 2013 10:28

To je stále dokola.

Ono stačí se podívat na různé mlaďáky v oblecích, jak zastupují různé poradenské fyrmy. Vystupují jako ekonomičtí experti a odpoledne sedí ve fabrice u pásové výroby. Některé znám ze svého okolí.

Dokud budou ti, kteří se nechají nalákat na nesmyslné úvazky, tak bude podvedených stále dost.:-/

0 0
možnosti
PN

Jedna věc jsou ,, šmejdi " jako prodavači a druhá věc je to že hodně nákupů jede na Home credit kdy si babka sice koupí vysavač za 30 tisíc ale s půjčkou zaplatí 65tisíc ........... a proč se nejde po těhle ,, šmejdech"  - no podívejte se komu tyhle lichvářské firmy patří - ano je to nejbohatší Čech co si nechal napsat exekuční zákon sobě na míru , co panu Klausovi kupuje vily atd .............

0 0
možnosti
PP

Zavidite. Prece ty penize nebudou pujcovat zadarmo

0 3
možnosti
JH

J64o30s39e10f 34H71o75n39e37š

29. 7. 2013 19:29

Toho se jen tak jednoduše nezbavíme.Je třeba  vrátit právo před Topolánka,jehož vláda umožnila snadné vymáhání pohledávek.Třeba směnku splácíte a před koncem splatnosti je přeprodána třeba Kypr a platíte podruhé.Na požadavky vydání směnky je nekontaktnost.Srovnejme když je občan nekontaktní tak jsou mastičky a když je nekontaktní šmejd o nic nejde.Lidi,nevolte je jeden z viníků legislativy je Pospíšil

0 3
možnosti
KS

Taky provozuju zařízení se sálem, už to je pár let zpátky, šmejdi se nahlásili jako agentura pro nějaký nábor a pak tu nabízeli pyramidu, hnal jsem je klackem. Jenže oni jdou jen o dům dál.

1 0
možnosti
LH

Lidí snažící se  o obejití zákona budou vždy o krok napřed, navíc vše skutečně regulovat nejde, to bychom skončili zase v socialistickém ráji. Je také třeba mít nějakou odpovědnost za vlastní rozhodnutí. Pokud se v TV a tisku každý den omílají negativní zkušenosti z těchto akcí, vlbec nerozumím tomu, proč tam ti lidé jezdí. Nechci hájit podvodníky, ale lidé musí mít trochu rozumu, jinak je tu institut nesvéprávnosti :-(

4 0
možnosti
PP

Presne tak, moc statu je nastesti zatim omezena

0 0
možnosti
DR

Nelze před vším chránit zákonem. Prvotní problém je, že důchodce skočí na lep a s tím je třeba bojovat - a osobně nevím jak. Po zákazech šmejdů by musel následovat zákaz distributorů energií, České spořitelny a v neposlední řadě i mobilních operátorů, kteří zvlášť mezi důchodci mají žně a nutí jim supr čupr neomezené tarify s internetem na jejich černobílé mobily.

3 0
možnosti
JS

Vůbec nechápu smysl diskuse. Někdo se nechá dobrovolně odvézt na výlet nají se tam a pak podepíše smlouvu o nákupu předraženého zboží a to vše po kampani v TV a pak se diví. A tito lidé mají volební právo!!!!!!!!!!!

6 2
možnosti
JH

J52o52s79e67f 58H85o24n94e31š

29. 7. 2013 19:20

Vy asi nemáte rodiče v důchodu

0 0
možnosti
PV

Nahlásit jako provozovnu můžou. Ale doufám, že po celou dobu, co je provozovna otevřena tam mají také zaměstnance, který řeší reklamace, jak jim ukládá zákon ;-D

9 0
možnosti
LJ

Provozovna take musí byt radne oznacena a v pripade ze objekt neni ve vlastnictvi podnikatele, musi podnikatel dolozit souhlas majitele objektu.

5 0
možnosti