Diskuse k článku

Restaurace Allegro znovu obhájila michelinskou hvězdu

Restaurace Allegro hotelu Four Seasons podruhé obhájila kulinářského Oskara - michelinskou hvězdu. Nejprestižnější ocenění mezi labužníky tak získala už potřetí v řadě, vyplývá z výsledků nového průvodce luxusních hotelů a restaurací Michelin Guide 2010. Velké oslavy čekají Budapešť, která získala svou první hvězdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ferin007

Nejprestižnější ocenění

Nejprestižnější ocenění (chcete-li, "Oskar") není jedna hvězdička, ale tři. Něco tam hapruje. :-P

0/0
16.3.2010 16:43

kybl

co se deje?

V cem dela La Degustation Boheme chybu?Ze by ty jejich predrazeny cesky dobroty nikdo neocenil.To vite kdyz, nabizi bramborove sisky z makem, ale budou tvrdit ze je to od nich  nejlepsi tak pak asi fakt na to nemaj.Koukal jsem na  jejich dnesni menu a nedal bych si lautr nic.

0/0
16.3.2010 13:23

mv02

Re: co se deje?

Jedl jsi někdy v La Degustation? Jedl jsi někdy v Allegru? Pokud ne, tak nechápu, k čemu se tady vyjadřuješ?

0/0
16.3.2010 15:32

joensfredriksson

Re: co se deje?

no já bych na to sice měl, ale daleko radši zajdu k Turkům nebo k Libanoncum za pár šupů, nevim, proč bych měl být na větvi z Allegra jenom proto, že někdo řekl, že je to vysoká gastronomie...

0/0
16.3.2010 16:09

Mablung

Re: co se deje?

Mě osobně take away také stačí, ale nevím proč bych měl do jídla kecat těm co mu rozumí.

0/0
16.3.2010 17:46

joensfredriksson

Re: co se deje?

tam nejde o to, že by tomu rozuměli - rozumět jídlu podle mě znamená např. vědět, co se jí třeba v Israeli, v různých italských regionech... umět připravit všechno možné, ale toto je běžná restaurace, pěkně naservírovat to umí i tam, kde nemají michelinskou hvězdu

0/0
16.3.2010 18:39

Fumu

Re: co se deje?

Jedl jsi někdy Na růžku ? Byl jsi se v těch světových lokálech aspoň vymočit?;-D

0/0
16.3.2010 16:56

1000mb

Re: co se deje?

Možná,že kdyby jim tam vařil Babica,tak tuhvězdu dostali;-D

0/0
16.3.2010 21:09

lepidlo999

Re: co se deje?

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
16.3.2010 22:50

Sheldon Lee Cooper

Povzbudzujúca

správa hlavne pre národ , ktorý vyrastol na buřte s cibulí ale na druhej strane aj mne možu byť luxusné reštiky ukradnuté . :-P

0/0
16.3.2010 11:56

len

Re: Povzbudzujúca

no nie kady pil vodu z pracky ako ty

0/0
16.3.2010 12:01

Sheldon Lee Cooper

Re: Povzbudzujúca

omyl , ja z kvetináča , mozol na prste od upchávania diery na dne hovorí za všetko ! :-P

0/0
16.3.2010 12:06

me2di

Re: Povzbudzujúca

řekl clen naroda ladujici haluskama

0/0
16.3.2010 12:43

Eledra

Re: Povzbudzujúca

náhodou dobře připravené hlaušky jsou dobré a celkem rychle udělané jídlo (osobně mám ráda různé variace).

;-)

0/0
16.3.2010 14:52

Fumu

Re: Povzbudzujúca

Halušky se zelím a uzeným,to je třída,ne nějaký umazaný talíř v Mišelince;-D

0/0
16.3.2010 16:55

jistota stonásobku

Vitto Molica byl jednoznačně lepší kuchař...

.. acordi to dělá všechno až moc al dente..

0/0
16.3.2010 11:43

Fumu

Re: Vitto Molica byl jednoznačně lepší kuchař...

i tlačenku?;-)

0/0
16.3.2010 17:00

polorom@email.cz

Re: Vitto Molica byl jednoznačně lepší kuchař...

jo, a muj kuchar dava do zajeci pastiky mandle ;-)

0/0
16.3.2010 17:25

tuzemsky um

hm,hm

8-oteď tam radši nepůjdu. Nenechám se ušlapat davem kvůli jídlu.X

0/0
16.3.2010 11:30

Fumu

Re: hm,hm

hezkej nick;-DR^

0/0
16.3.2010 16:57

polorom@email.cz

reknu vam jedno

talian u Jelinku je proste talian u Jelinku... a k tomu hvezdna Plzen ;-)

0/0
16.3.2010 10:42

dr. Freaksworth

Re: reknu vam jedno

to je ta Plzeň z Popovic?

0/0
16.3.2010 11:08

polorom@email.cz

Re: reknu vam jedno

vim ja, mozna ta polska ;-)

0/0
16.3.2010 11:12

dr. Freaksworth

Re: reknu vam jedno

;-D tam snad probůh ne, tam se vaří Heineken (bleh)

0/0
16.3.2010 11:14

rulandské_šedé

Re: reknu vam jedno

i tam, bohužel;-€

0/0
16.3.2010 12:29

username

gourmet / gurmán

mimochodem byste si mohli přestat hrát na hyperznalce - nesmyslný gurmet/gourmet tady zavádí bohužel až příliš úspěšně jeden idiot a všichni si myslí jak je to hypermódní výraz. V češtině je správně gurmán (a tomu idiotovi se to nehodí do jeho businessu, protože už řadu let tu existuje uznávaná publikace Gurmán, která hodnotí restaurace).

0/0
16.3.2010 10:15

gagaryn

Re: gourmet / gurmán

trošku bych rozdíl viděl gurmet je spíš znalec vína i jídla, kdežto gurmán je labužník, který si pochutnává. :-)

0/0
16.3.2010 11:17

Brkoslav IV

Re: gourmet / gurmán

Jazykovy koutek : gourmet = labuznik, gurman = zrout, hltavec :-)

0/0
16.3.2010 12:07

gagaryn

Re: gourmet / gurmán

ten koutek bych ještě doplnil labužník = hltavec. ;-)

0/0
16.3.2010 14:20

error401

spell check???

to je fakt tak těžký to po sobě projet? trvá to tak 30 sekund. dokonce se dá nastavit automatický podtrhávání chyb při psaní. já si opravdu nedokážu vysvětlit ten neskutečnej počet chyb a překlepů na idnes.cz. pokud vám jde o co nejrychlejší publikování, tak není problém to opravit aspon zpětně, ne? ;-(

0/0
16.3.2010 9:41

fannslavia@seznam.cz

Re: spell check???

a muzes jmenovat chyby konkretne? Protoze ja zadny nevidim, tak jestli nahodou ty nejsi za pitomce ;-)

0/0
16.3.2010 10:02

Premium

Havel byl z jiného těsta, vzpomíná v rozhovoru exprezident Klaus

Jeden z hlavních aktérů polistopadového vývoje Václav Klaus starší hovořil pro LN o nepochopení kuponové privatizace i...

Premium

Maraton pod dvě hodiny. Homoláč vysvětluje, proč Keňané umějí běhat

Je to týden, co první člověk na světě doběhl maraton pod dvě hodiny. Keňan Eliud Kipchoge měl sice kolem sebe armádu...

Premium

Sex je snadno dostupný, ale nevěra ještě není důvod k rozchodu

Tolerance je podle něj jen povýšenecký postoj k druhému a vytváří korupční prostředí, proto do partnerských ani jiných...

Najdete na iDNES.cz