- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nebo tak nějak je plakát v jednom marketu u zeleniny... Pri pohledu na mnohdy žalostný stav zeleniny, ktera se vali pod timto plakatem mam pocit, ze provozovatele jsou pekne prasata.
... a navíc neumí česky.
Veta "Takové případy katastrofální hygieny, které končí například uzavřením provozovny, řeší inspektoři ale jen výjimečně. Drobné závady v hygieně však poměrně často." nejak nepasuje k clanku. Bud se impotentni kontrolori na velke zavady neodvazi a radeji buzeruji male zavady v malych provozovnach nebo je ten clanek o senzacechtivymi redaktory zjistenych zavadach prehnany. Dale nevim, co je "maso z vyseku", ale zni to hodne podezrele. At to je co chce, doufam, ze se to vsechno vyvazi do Ceska a dale na Vychod a ze se to na Zapade neprodava.
Projeď si tiskovky a pak zákon o SZPI... Pak si najdi zákon o potravinách a příslušná ustanovení ES 882/2002, 178/2002 a další, abys pochopil, o čem to je...
To je na pováženou,že tuhle práci musí dělat redaktoři,nebo že by úplatky?
A číst umíš? ČOI nedělá potraviny. Od toho je tu SZPI. Kontrolovat každou prodejnu denodenně je naprosto nemožné.
v tescu jsem tudle viděl tak žlutý kuřata že je na storpo občerstvily hypermanganem...
žlutá nebyla kůže ale prsní řízky... to že do nich naprali vodnej roztok hypermanganu nazvaly "křehčené" a byly v akci :)
věcí z Polska, kde se na kvalitu moc nekouká ? Osobně považuji Polsko za takovou Čínu II.
V Polsku se na kvalitu samozřejmě kouká a to tak že dost, ale taky se za ni platí. A Lidl je levný...
Selhává ten,komu jde o zisk za každou cenu !
Proč to u jídla jde zveřejňovat konkrétní firmy a u PH ne? Fakt ČR je absurdistán
myslí že kvalitu PHM a potraviny kontrolují dva různé subjekty. Navíc prošlé potraviny přímo ohrožují zdraví lidí, tak proto asi utajování není možné
... napevno, stačí na to koukat. Pokud si ale v Bille koupíte balený sýr, tak ten se tam krájí a váží dopředu, ovšem etiketuje se třeba až za několik dní, těsně předtím, než se dá do chlad. pultu.
Dřív ty prošlé stáhli a museli je přebalit, ale pak příšli na tohle. Je to pohodlnější a kontrolu hromada nakrájených a zabalených sýrů vzadu v chlaďáku asi nezajímá.
Opakovaná zkušenost z Billa Prosek (ta menší u pošty).
Billa u pošty je humus, wtz. A datum nic neřeší, teď jsem otevřela Cottage s trvanlivostí do 30.5. zakoupený před 30 minutama v Bille a je plesnivýJim to půjdu odpoledne omlátit o palici, to už je poněkolikátý
občany zajímá že je to levné to že je to z Irska dovezono na balíčkování do Polska toho si málokdo všímá
kupujte od prvovýrobců
Přesně. Nějak nechápu lidi, co nakupují "maso" v igelitu. A často o dost dráž, než u řezníka.
tak co cekat oni to vedeli moc dobre, jenom proste spolihaj na lidskou blbost