Diskuze

Šéf zemědělského muzea skončil. Vaz mu zlomila kniha velebící normalizaci

Národní zemědělské muzeum se v posledních měsících potýká s celou řadou problémů. Špatná ekonomická situace nepříliš známé instituce vedla až ke konci ředitele Zdeňka Nováka. Toho však ministr zemědělství Petr Bendl odvolal i proto, že muzeum bylo patronem knihy, která se ostře pouští do stavu současného zemědělství a velebí to socialistické.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozumím tomu dobře, že kniha neměla pojednávat o hospodářských výsledcích, ale o aplikaci lidských práv v oblasti zemědělství?

5 3
možnosti

dobré spojení - dobytek a lidská práva....jdu sušit prádlo

2 0
možnosti

J79a68n 18N85o36v95á48k

21. 11. 2012 10:22

Jo, jo, modří soudruzi to vzali tak nějak politicky...po stranicku. Nechtějí slyšet, že v době socialismu jsme sice neměli banány a mandarinky, ale byli jsme potravinově soběstační a ještě krmili polovinu CCCP.

9 1
možnosti

No my tehda delali veci. Nechali si drancovat uranove bohatstvi sovetskymi soudruhy, zasirali si zivotni prostredI tezkym prumyslem, anzto na odsirovace a cisticky nebyly prachy, vyvazeli socialistickym soudruhum uhli, drevo, to vse za hubicku. Jo, my se meli :-)

3 2
možnosti

Drevo jsme po plysaku zacali vyvazet pro zmenu do Nemecka a taky pomerne levne (tuny rezonancniho drivi...) a ohledne zivotniho prostredi se muzem kouknout na Arcelor Mittal v Ove, taky se s tou cistotou vzduchu nepretrhne.

0 1
možnosti

zato teď se k nám vozí odpad z celý Evropy, ale hlavně, že západní ..  ;-D

0 1
možnosti

...a stáli jsme fronty na maso...

2 2
možnosti

Nemáte pravdu, pokud se občas stálo ve frontě na maso, tak na to nejlepší, tedy pravou svíčkou. Dnes na ni skoro nikdo nemá. Kdy jste si ji koupil Vy sám?

4 3
možnosti

prdlačky, ve čtvrtek se stálo u každýho řeznictví i na bůček

1 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti