Diskuze

Tržby v obchodech klesly o tři procenta, roste prodej přes internet

Také v říjnu utráceli návštěvníci tuzemských obchodů méně peněz než loni. Tržby podle nových dat Českého statistického úřadu rostly o 2,2 procenta, ale jen naoko. Letošní říjen měl o tři pracovní dny více, bez této výhody se útraty oproti loňsku propadly o tři procenta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S podivem ...letos mám 50% dárků z kamenných prodejen. Loni jsem nakoupil 90% na internetu.

Prodejny s hračkami se některé přizpůsobily a s klubovou kartou (pokud máte 2 děti, tak se to opravdu vyplatí) můžete dosáhnout i na 30% slevy.

Jako poslední příklad - hra Activity 2 (doporučená cena 600Kč) - Internet  nejde sehnat pod 500Kč, Interspare (či jak se to...) ji má za 499Kč, kamenná prodejna za 449Kč (cena s klubovou kartou - hračky Dráčik).

To se letos týká i knihkupectví, drogerie a dalších.

Takové nákupy jako je elektronika, PC a telefony se asi zatím vyplácí na netu.

0 0
možnosti

Budu volit CSSD nebo KSC. Ty jedine zastavi to neustale zdrazovani a zajisti, abychom meli ty nemecke platy a nemecke ceny, aby u nas nebylo vse nejdrazsi na celem svete, od benzinu az po zakladni potraviny.

0 0
možnosti

To jste se asi spletl, ne ? Volby už byly - obraťte si kalendář ;-)

Pokud jste v důchodu, nebo těsně před - schvaluji Vám to, ale Vaše děti by vás měly nenávidět, jim na důchody nezbude vůbec a sotva poplatí ze svých daní ty "sociální živly" co ČSSD naučilo chodit na krmítko (sociálka).

0 0
možnosti