Diskuze

Letištěm prošlo za čtvrtletí o 16 procent více lidí

Personál pražského letiště má napilno. Za první tři měsíce letošního roku odbavil přes dva a čtvrt milionu cestujících, meziročně o 16 procent více. Letos chce Ruzyně zvládnout přes 12 milionů lidí a zvýšit tak jejich počet zhruba o pět procent proti loňsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jalapeňo

25. 4. 2007 11:39
A co Bluémovo metro?

...kdy bude?;-D

0 0
možnosti
MDF

Dr. Fe1

25. 4. 2007 13:06
Re: A co Bluémovo metro?

Všechno bude v roce 2010. Sedm nových stanic metra, 20 km nových tramvajových tratí, městskej okruh ..... ;-D :-P Rv

0 0
možnosti

majkyho_pupik

25. 4. 2007 10:55
jeee

Dr, Fe1 opet pokracuje ve svem marnem boji proti ruzynskemu letisti;-DR^

0 0
možnosti

cestující

24. 4. 2007 17:26
Taky jsem se zůčastnil

a děkuji, stačilo. Příště raději z Vídně. Kdyý jsem se vracel, tak jsem čekal na pasové odbavení přes 30 minut. Rozdělení na EU a ne EU vubec neplatilo. Navíc soudruhům celníkům skončila šichta a klidně zavřeli přepážku. Fronta se ještě zvětšila. Organizace žádná. Na co tam mají ty nápisy, když se používají papírové cedule. Kdyby to šlo, tak to vyfotím. :-©:-©:-©

0 0
možnosti

Rebby

24. 4. 2007 19:20
Re: Taky jsem se zůčastnil

Svetaznaly cestovateli, dovoluji si upozornot, ze prave kvuli frontam na Check-inu, odbaveni a detektorech mas byt na letisti minimalne hodinu pred odletem. Nejlepe hodinu a pul. Mne osobne je pak uplne jedno, jestli stojim ve fronte pred pasovkou, zevluju po predrazenych obchodech, nebo sedim u gatu pozorujice nervozni lidi, jak stoji/sedi v pohotovostni poloze s letenkou v ruce, aby byli v tubusu prvni :-D (jenze presne tihle stejne budou 15 minut hledat pas :-)) A co vice, zazil jsem mnohem vetsi problemy na letistich (napriklad tranzit na letisti v Bruselu - jedna prepazka, lidi ze dvou letadel, tricet minut na prestup a znudeny urednik, ktery pro zabavu kazdy druhy pas lustroval v kompu. To jsou pak chlapce teprve ty spravne nervy, kdyz behas po letisti za zvuku "Last calls" :-D). Jedine, co me osobne na Ruzynskem letisti opravdu vadi, je nekonecne cekani na zavazadla po priletu. Neni vyjimkou cekani 30 i vice minut primo u pasu. Tedy vydej az cca 45 minut po pristani.

0 0
možnosti

boss

24. 4. 2007 17:04
:)

hej ty zelenej mozku a kde bys to chtel jako postavit? stejne letadla v 10 km ani neuslisíš a ikdyby bylo dal litali by pres prahu pac je nad ní leteckej koridor.

0 0
možnosti

Dr. Fe1

24. 4. 2007 16:22
Tak to jsme všichni šťastní ....

... že přelétává nad Prahou zase o něco víc letadel. A to nám ještě chtějí soudruzi z Letiště Praha postavit další přistávací dráhu o 1,5 km blíž ku Praze abysme se těch letadel nad hlavou nabažili ještě víc...... :-©:-©:-© Že by postavili letiště dál od města, když to staré nedostačuje, tak jako se tomu děje v civilizovaných zemích, to je ani nenapadne  ;-€ Rv

0 0
možnosti