Investiční hra: Září přineslo nejvyšší výnosy

  • 1
Září přineslo účastníkům investiční hry opravdové hody. Žádný měsíc dosud nebyl pro hráče úspěšnější. Investor měsíce září zhodnotil svůj vklad o 218 procent, což je největší výnos za čtyři měsíce trvání hry.

"Také další v pořadí dosáhli zhodnocení, které by jim v jiných měsících stačilo i na vedoucí pozici. Druhý zhodnotil vklad o 199 procent, třetí o 139 procent," dodává Martin Kodýdek ze společnosti Patria Online.

Úspěšní hráči se i nadále soustředí především na evropské trhy a tituly, u kterých nastávají značné výkyvy v kurzech.

"Zajímavé je, že úspěšní hráči i nadále opomíjejí český trh, který je naladěn již několik měsíců na pozitivní notu a lze na něm tedy dosahovat velmi zajímavých výnosů v řádech desítek procent," upozornil Martin Kodýdek.

Stranou zájmu hráčů na předních místech zůstávají i dolarové tituly.

V soutěži o investora roku, kde je hlavní výhra Škoda Octavia od Auto Adámek, stačí v průběžném pořadí na první místo 322 procent.

"Vzhledem k tomu, že investoři na čelních místech drží strategii investice do volatilních a rizikových titulů, lze předpokládat, že výnosy i pořadí se ještě promíchají. To dává šanci všem, kteří by ještě chtěli soutěžit o hlavní cenu. Boj o první místo je stále otevřený," říká Martin Kodýdek.

Přihlásit se do hry můžete na hra.idnes.cz. Kompletní seznam cen a pravidla soutěže naleznete ZDE.

V současné chvíli je do hry přihlášeno 8 867 uživatelů, kteří si průměrně zobrazí 35 000 stránek denně.