Diskuze

Úklid, renovované záchody. Pivovary našly prostý recept na zvýšení tržeb

Vymalovat, dát nové stolečky na zahrádku, navonět toalety nebo udělat společenskou akci s kýtou šunky v hlavní roli se vyplatí i vesnickým hospodám. K tomu dospěl Plzeňský Prazdroj, který letos v létě spustil už druhý program na podporu takzvaných desítkových hospod, tedy těch, kde tečou z pípy hlavně slabší piva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdysi se tomu říkalo pivní kultura – dobré pivo, slušné prostředí, čisté firemní sklo. Tedy to, co dělalo a dělá české pivovarnictví tím, čím je. Třeba Budějovický Budvar se toho držel, ať byly doby jakékoliv a teď to dál rozvíjí svými Budvarkami. Čím lepší prostředí, tím lépe pro všechny pivaře.

0 0
možnosti

Aby pro hosty upravili hajzlíky,tak se přece musí "upravit" i cena,ať se ta lůza nám to

zaplatí,proto přece pivovar zdražuje s kecy nárůstu cen.Co by si pak majitelé pivovarů odvezli na dividendách!!!

0 0
možnosti
Foto

U nás na Staré hospodě v Hloubětíně se "zvýšení" projevilo totálně nevkusnou cedulí, která navíc v noci otřesně svítí. A zastínila původní historizující nápis, lépe odpovídající roku 1711. To co tam je teď, je nechutný flák plastu, polepený tiskem z plotru,s nevýrazným názvem, ale hlavně s reklamou na Prazdroj. Název sám "vidíte" až na druhý pohled.

0 0
možnosti

Zvýšené tržby se musí projevit v reinvestování, pokud majitelé nebudou dostatečně rozumní/chytří, jak si udržet zákazníka, je to stále dokola a není to fakt nic novýho ;-D

1 0
možnosti

Když jsou někde špinavé záchody, nebo taková ta smradlavá strouha podél zdi, už tam nikdy nepřijdu.

2 0
možnosti

Konecne nekdo prisel na to ze ke zvyseni trzeb v hospodach neni treba povolit koureni, ale zlepsit sluzby !R^R^

6 2
možnosti

no a to by bylo prave rozsireni sluzeb. kdyz muze byt hospoda ceska, cinska, mexicka, veganska, rybí, fusion, atd. muze byt nejaka i kuracka, ne?

1 0
možnosti

Hajzlíky jsou určitě důležité, ale začal bych personálem. Za sebe musím říct, že jak nerad piju Staropramen, tak už jsem kolikrát šel do Husy čistě kvůli tomu, že mají evidentně nějaké firemní tréningy či školení a personál je vždycky milý profesionální. Pak si zase řeknu, že ten Staráč se nedá pít, tak jdu do plzeňské hospody a je to zase jak cestování v čase do 80. let - kyselej pingl ve stylu "první světová skupina", celý večer se na mě šklebí, je pomalý, zapomíná objednávky, u baru se nahlas vybavuje s kámošem o sprosťárnách, mě ignoruje a dělá že nevidí, atd. atd.

Když dávám za pivo 50 kaček, což je teď v Praze cena za Plzeň, asi bych se chtěl cítit o něco méně nežádoucí pokorná hnida a trochu víc jako zákazník, který tam přináší peníze na mzdy personálu.

Dekorace a neonové pisoáry jsou určitě bezva, ale budu rád chodit i do trochu zašlé knajpy s omlácenou mušlí, když bude výčepák fajn.

3 0
možnosti

J36a80n 51P58o20l66á32k

19. 11. 2018 10:50

He, zkuste někdy v Brně U Poutníka na Starobrněnské, tam výčepní umí vše,co jste popsal a ještě točí podmíráky. Pivo mají top, ale jinak flop

1 0
možnosti
Foto

P10e37t57r 58Š68r45a56i69e36r

19. 11. 2018 9:42

Samozřejmě tak PP nečiní z čiré filantropie, ale aby si hospody více (a smluvně) zavázal ...;-) Ale budiž ....

0 0
možnosti

H34o42r66s60k90ý 16P49e29t74r

19. 11. 2018 9:57

Díky kapitáne, žes nám to vysvětlil.

7 0
možnosti
Foto

Tohle se nemusí týkat je vesnických čtyřek bez větráku. Zkuste jít někdy na WC v Praze 2 v Riegrových sadech. Nevím jak pánský, ale ty dámský, to je..... to se ani nedá popsat.

2 0
možnosti

protoze zenke jsou jeste vetsi hovadka, nez chlapi. Si mysli, ze na lyzare se do misy trefi lip, nez chlap z hadickou...

4 0
možnosti

Pivo piji kvůli chuti. Lahváč za 10 Kč zpravidla žádnou nemá. Mnohdy ani to točené. Takže čisté záchody potěší a vymalovaná putyka oku lahodí, ale raději poctivě uvařené pivko stejně ničím nenahradíte.

6 0
možnosti