Diskuze

ČEZ vyzve zájemce o dostavbu Temelína, aby podali nabídky

Energetická skupina ČEZ v pondělí předá zájemcům o dostavbu Jaderné elektrárny Temelín zadávací dokumentaci a vyzve je k podání nabídek. Mezi zájemce o dostavbu patří americký Westinghouse, francouzská Areva a česko-ruské konsorcium Škoda JS, Gidropress a Atomstrojexport.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sámvelkýmao

29. 10. 2011 15:19
no

toho nadělaj. pár pytlů cementu, pár koleček písku, díra v zemi a je hotovo....................

0 0
možnosti

(š)moula

28. 10. 2011 10:23
Vítěz už je znám, proto bylo třeba pošpinit Škodovku

9 000 kvalifikovaných pracovních míst v USA, a ohýbající se tyče palivových článků, aby měli rakušáci proč řvát.

Z těch 9 000 kvalifikovaných pracovních míst mohla zůstat většina v ČR. Ale my máme nyní jinou vrchnost, tentokrát za velkou louží. A Nečas si bude na chvíli připadat důležitý.

0 0
možnosti

dědeček

29. 10. 2011 11:10
Re: Vítěz už je znám, proto bylo třeba pošpinit Škodovku

No, já bych dal osobně přednost též americké nebo francouzské technogii před ruskou. Názor o vrchnosti považuji dost za hloupý.

0 0
možnosti

Dusan321

27. 10. 2011 12:55
Vyberove rizeni by se melo zrusit

Budme realisti, Temelin se nikdy nedostavi, takze nema smysl delat vyberove rizeni. Nemecko skoncilo s atomovou energii, nove vycouvava i Francie, kde nastupujici levice otevrene deklaruje ustup od atomove energie. Tim jaderna energie v Evrope efektivne konci a doufam ze nikdo nema takove naivni nazory jako ze by malo vyznamne ceske gubernii nekdo z vladcu v Bruselu povolil dalsi rozvijeni jaderne energie. Budoucnost je jasna, nejdrive prijde prikaz na zastaveni Dukovan (na tom uz se pracuje), nasledne se zablokuje rozsirovani Temelina a bude tlak na jeho urychlene odstaveni. Z pohledu vedoucich zemi Unie tim zabiji dve mouchy jednou ranou, jednak potesi sve protijaderne volice a jednak zlikviduji neprijemnou konkurenci z vychodu.

0 0
možnosti

tyraelid

27. 10. 2011 12:57
Re: Vyberove rizeni by se melo zrusit

A sviti budeme loucema?;-D;-D;-D

2 0
možnosti