Diskuze

Loni skončilo na třicet cestovek, hlavně specialistů. I kvůli pojištění

Přeplněné pláže a lidé po dvou letech půstu natěšení na dovolenou pomohly jen některým cestovním kancelářím. Ke konci loňského roku jich řada ukončila činnost. Jde zejména o cestovky, které nabízely zájezdy po exotických destinacích nebo třeba lázeňskou turistiku. Pro mnohé pak konec i mnohaletého podnikaní přineslo opakované zdražování povinného pojištění proti úpadku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

No vždyť logicky... nejlepší cestování je bez CK.

0 1
možnosti
AR

Cestovky, které prodávají zájezdy jiných cestovních kanceláří nejsou cestovky ale makléři....

10 0
možnosti
JJ
JK

V dnešní době, kdy i já díky Bookingu (mnohdy není vyžadována platba předem nebo storno poplatky jsou pro klienta přívětivější než u našich cestovek) a cizím jazykem nepolíbený strávil dovolenou v zahraničí, nevidím důvodu, proč si tolik cestovek vydržovat. Ostatně v době kovidu a zejména po něm, kdy se některé zdráhaly vracet zadržované peníze, hovoří za vše.

9 0
možnosti
RV

koupit letenku a hotel či jakékoliv jiné ubytování není nic, co by se nedalo zvládnout. Obzvlášť pokud nepotřebujete služby delegáta, je vám CK na nic.

4 0
možnosti
Foto

J19a47n 87K30a19š81í26k

10. 1. 2023 5:18

No a nebo si lidi za 1500kč koupí do Jordánska letenku za 2 tis na tejden půjčí auto na bookingu po 300,- se snídaní ubytování a neplatí cestovce za zájezd 30 tis

12 0
možnosti
Foto

Přesně tak,chce to trochu odvahy,nebýt líný a vše si zařídit sám. S Bookingem jen dobrá zkušenost. Loni Maroko, Kypr, Malorka,vše na vlastní pěst. Řeči neumím a letenky přímo u dopravce. Chorvatsko, Polsko ani do toho nepočítám. Wizzair nabízel letenky na jaře do Izraele, konkrétně Eilat do 30,-€ tam a do 50,-€ zpátky...

0 0
možnosti
DN

CK ukončila činnost......A to i přesto, že její pojištění bude ještě zhruba měsíc platit.

Nechápu, proč se slovutný pisálek nad tímto "podivuje"

4 0
možnosti

Autor článku sdělil informací, kterou dostal v CK.

0 0
možnosti