Česka spořitelna uzavřela dohodu o spolupráci s VŠE a dostala za to exkluzivní místo pro svou pobočku - přímo v líhni perspektivních klientů.

Česka spořitelna uzavřela dohodu o spolupráci s VŠE a dostala za to exkluzivní místo pro svou pobočku - přímo v líhni perspektivních klientů. | foto: Radek Miča, iDNES.cz

Česká spořitelna rozjíždí úzkou spolupráci s VŠE

  • 22
Banka s nejvyšším počtem klientů a největší ekonomická univerzita v Česku spojují své síly. Vysoká škola ekonomická v Praze poskytne České spořitelně prostor pro novou pobočku a přístup k tisícům perspektivních klientů. Ta na oplátku přispěje škole finančními zdroji a pomůže nadaným studentům.

Banka studentům a pedagogům nabídne odborné stáže, bude jim pomáhat najít místo na trhu práce a finančně podporovat nejen studium těch nejtalentovanějších, ale i tisk publikací VŠE, sdělila banka v tiskové zprávě.

"Součástí naší rámcové dohody s VŠE o dlouhodobé spolupráci je i otevření této speciální pobočky," uvedl oblastní ředitel ČS Martin Němeček. Pobočka vzniká v prostoru Menzy VŠE v areálu školy na pražském Žižkově.

Studenti a pedagogové, kteří mají účet u České spořitelny, budou v pobočce kromě standardních služeb moct využít terminály se službou Servis 24. Úsporu času to bude znamenat pro ty, kdo by jinak museli stát často dlouhé fronty na školní počítače s internetem.

Pro ostatní, kteří mají účty u jiných bank, nabídne ČS bankomat a přístup na některé internetové stránky.

Kromě portálu internetového bankovnictví totiž umožní ČS studentům na terminálech prohlížet například zpravodajské weby nebo stránky vybraných státních institucí, uvedla banka v tiskové zprávě.