Diskuze

Česká firma učí jezdit rychleji formuli 1

Po jezdci Tomáši Engem pronikne do prestižního závodu formule 1 i česká firma. Společnost Mironet bude pro stáj Ferrari, kterou automobiloví experti počítají i přes letošní neúspěchy za špičku, dodávat počítačový software.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrásek

2. 6. 2005 11:40
Potvrzeno
Tak je to potvrzeno z více zdrojů (viz. člány na odborných serverech), jen v tomo článku jsou nepřesnosti. Např. bude se jednat o přesnější měření hodnot, jak se automobil během závodu chová a předávání těchto informací technikům, kteří sami vůz nastavují.
--
Pro Českou republiku je to obrovitánský úspěch - mám radost
0 0
možnosti

mam

2. 6. 2005 18:31
Re: Potvrzeno
Psali o tom i světové agentury - http://www.einnews.com/centraleurope/newsfeed-CentralEuropeTelecommunications" target="_blank" rel="nofollow">http://www.einnews.com/centraleurope/newsfeed-CentralEuropeTelecommunications -  a asi to teda fakt bude pravda. To se fakt Mironetu povedlo, je to firma která dokáže vyrobit nejen nejtižší počítač
0 0
možnosti

bankok

31. 5. 2005 1:20
slušný
Tak to se tý firmě Mironet opravdu povedlo. Co vím, tak před dvěma lety dodávali něco pro Ferrari MenX, což je česká závodní stáj právníka Pergla. Viděl jsem o tom spot někde na výstavě.
0 0
možnosti

bankok

31. 5. 2005 1:29
Re: slušný
jo a za ten tým taky jezdil Enge
0 0
možnosti

pavel

30. 5. 2005 23:30
to je to pravda
Ted jsem četl, že to je převzatý z Reuters, tak to asi bude fakt. Ale spíš je to trochu nafoknutý, protože se mi nezdá, že by tam Mironet dodával software, spíš to bude jen ten  v článku uvedený hardware a max. tam pošlou nějakýho technika.
BTW: vůbec se nedivim, že tam nebude Mironet mít logo, to stojí strašný prachy.
0 0
možnosti

kicker

30. 5. 2005 20:37
kachna jako svina
Mironet sponzoruje F1. Zitra Cina pristane na Marsu. A me na zahrade vyrostla dvoumetrova mrkev.  Overte si nekdy zdroje clanku. Nebo staci zaplatit a Mlada Fronta otiskne cokoli?
0 0
možnosti

bankok

31. 5. 2005 1:27
závist
To, že se něco někomu v ČEchách vede dobře nemusí nutně znamenat, že někdo podlácí novináře, že o tom napíše.
Ten článek je velmi zajímavý, i když je trochu v superlativech.  Osobně si myslím, že Mironet tam dodává něco, co řeší nějakou drobnost a rozhodně na něm úspěch Ferrari asi stát nebude.
Na druhou stranu je to možná začátek něčeho většího a já Mironetu držím všechny palce, ať se jim v F1 zadaří 
0 0
možnosti

ozzy

30. 5. 2005 19:40
husta blbost...
do dneska jsem povazoval idnes.cz za seriozni news server, ale jak je videt na tomto prispevku, jedna se asi o dceriny server superspy.cz?! jak muze nekdo z vasich redaktoru napsat takovou blbost? nespletli jste si nahodou ferrari f1 racing team s tymem MenX?! ono totiz neni ferarri jako ferrari a ani neni F1 jako FIA GT... 8) priste az napisete, ze barichello chodi na drzkovou se dvema rohlikama do masny v karline nebudu se divit. pac a pusu a za ctrnact dni u sledovani vytuneny F1 od mironetu nashle... 8) ozzy p.s. doufam ze to oba piloti preziji ve zdravi... 8)
0 0
možnosti

Michael Schumacher.. :-)

30. 5. 2005 19:44
Re: husta blbost...
KACHNA JAKO SVINA!   mironet ma logo na cestakach z davne doby, kdy jim natlacil booka.. ha haaaa.. idnes na to skocilo a jeste husty je, jak borci na strankach mironetu tajemne mlzej.. tak to je fakt humor.. :-))) nekdo v idnesu by mel prijit o misto.
0 0
možnosti

DreamBoy

30. 5. 2005 19:21
iDNES na dne? PROTO PISE LZI?
Tomu, ze i mlada fronta uveri takovymu nesmyslu jsem necekal! Tohle bych cekal, ze si prectu v blesku. Mironet venoval ntb staji, ktera jezdi s vozy Ferrari, rozhodne se vsak nejedna o Formuli 1, ale o zavody cestovnich vozu!!! Tohle je nejvetsi kachna co sem kdy cetl za posledni dobu. Buh s vami. :-) Pockejte az se to dozvi skutecna staj Ferrari a cekejte na zaloby. Reklama ve Formuli 1 je nejdrazsi reklama na svete a malej diblik jako mironet si neco takoveho nemuze dovolit!!! Umite si predstavit kolik zaplatilo AMD za ten malej napis na kridle u Ferrari? jsou to DESITKY MILIONU DOLARU!!!
0 0
možnosti

mam

2. 6. 2005 18:27
Re: iDNES na dne? PROTO PISE LZI?
omyl, ten tým Ferrari MenX v závodech GT sponzorovali před dvěma lety - teď se dostali mnohem výš
0 0
možnosti

Heech

30. 5. 2005 17:47
U nas je mozne vse
Jezisi tohle je ta nejvetsi pitomost co jsem kdy cetl. A to neni ani Aprila.
0 0
možnosti

Jarda

30. 5. 2005 13:33
No nevim nevim...
...podle me to bude moc Ferrari zabalit hned potom, co k Mironetu zase vlitne nejakej nadrzenej dedek z BSA na zaklade udani M$ a zabavi jim x mesicu veskery pocitace :-)))) A pri stavu nasi republiky to dopadne tak, ze nadrzenej dedek II. z BSA to zabaveny zelezo omylem proda McLarenu :-)))))))))))))
0 0
možnosti