Diskuze

ČSOB a Mall chtějí ovládnout platby v e-shopech, vytvoří společný podnik

E-shopům se daří a všímají si toho i banky. Podobně jako finančně-technologické firmy nyní hledají cesty, jak nákup na internetu co nejvíc usnadnit. A to nejen zákazníkům, ale i prodejcům. Banka ČSOB a skupina Mall nyní vytvářejí společný podnik Mall Pay, který míří právě tímto směrem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrušili téměř nepoužívaný paysec , tak si našli jinou zábavu

2 0
možnosti

ČSOB by raději měla urychleně vstoupit do systému okamžitých převodů mezi účty různých bank, na který přecházejí už mnohé české banky, a nad tím vytvořit mobilní nadstavbu pro okamžité platby např. pomocí QR-kódů.

To by pak mohlo nahradit drahé platby kartou, a tak by se mohlo bezhotovostní placení masivně rozšířit do všech segmentů platebního styku v ČR!

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Kdyby radeji CSOB konecne vyresila Google Pay. Chci platit telefonem a jejich CSOB Na nakupy je nepouzitelna aplikace. Nastesti to neni ma jedina banka, takze platim kartou od mBanky a CSOB ma smulu.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

tak hlavně že karta MALL pro placení je kreditka od Raiffeisen ;-D

0 0
možnosti

Jsem to jenom já kdo nepochopil k čemu a jakou výhodu to bude mít. Lze přes to platit z jiné banky než ČSOB? Lze tam dát kartu? Jediné co jsme se dozvěděli, je že si přes to budou moc lidi půjčit.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Inovace třeba, ale bez špehován !!! Skupina Mall tedy bude mít k dispozici bankovní data o pohybech na účtu klienta. Super!

0 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Cokoliv Mall přebral, šlo do kytek. Nehledě na to, že je to pro cizí eshopy další věc, jak si Mall přijde k jejich datům o objednávkách a to se počítá. Podobně jako Heuréka už není srovnávač cen / zboží, ale reklama na eshopy ze skupiny Mall a sběrač dat.

2 0
možnosti