Diskuze

V Budějovicích zdvojnásobili záchytné parkoviště, nově má 438 míst

S hledáním volného místa k dlouhodobému stání to budou mít řidiči v Českých Budějovicích přibližně od poloviny srpna o něco snazší. Výrazně se rozroste záchytné parkoviště na konci Jírovcovy ulice u výpadovky na Třeboň a Prahu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Nejlepší je ta plánovaná odpočívka pro kamiony u letiště. Kudy se tam ty kamiony, které míří do Rakouska před Dolní Dvořiště dostanou (jelikož jiná odpočívka na trase je zatím pouze v Chotovinách)? Obchvat se staví, ale bůhví, jak to bude s Italama trvat dlouho. Jižní tangenta je v jakém stádiu? Tady zase někdo hodně přemýšlel, když vymyslel to, že kamiony, které stojí nyní v centru města, si budou zajíždět na letiště... Divím se taky, že ještě nikdo nezačal řešit věčně zaparkované kamiony u skejtparku u hokejové haly Pouzar. Tam je nějaké parkoviště pro kamiony též? :)

0 0
možnosti
JV

Zrovna na takovém parkovišti bych čekal aspoň 10 zásuvek Mennekes type2 pro nabíjení elektromobilů. Máme tu rok 2019 a stále to není samozřejmost?

1 0
možnosti
Foto

To je týden stará zpráva, idnes se zase probudila se zpožděním.

1 0
možnosti
LM

Dobrý den, pane Turku. V MF DNES už tato zpráva samozřejmě byla minulý týden, stejně tak na Facebooku Budějovice DNES. Ale nebylo nutné ji okamžitě dávat i na iDNES.cz, protože parkoviště začne pro veřejnost fungovat až příští týden. To je jen na vysvětlenou. S pozdravem, Lukáš Marek, MF DNES

0 0
možnosti