Diskuze

Mladý lupič si nejdřív troufl na chlapce, pak přepadl seniorku

Jen dva dny trvalo, než kriminalisté z Písku dopadli pachatele, který v polovině února přepadl seniorku a okradl ji o peníze, telefon a nákup. Následně policie zjistila, že stejný devatenáctiletý muž o pár dnů dříve zaútočil na nezletilého chlapce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro tyhle nomády potřebujeme zařízení, kde by se jim vštípily pracovní návyky, obvyklé u domorodého obyvatelstva.

Tedy život pod dohledem, ráno vstávat v půl sedmé, rychle vypít kávu a sníst kus chleba a v 7 už zařezávat na pracovišti. Ve 12 půlhodinková přestávka na oběd, třeba brambory se špenátem a vejce na tvrdo, opečený květák s brambory, zkrátka zdravé jídlo pro pracující obyvatelstvo.

Konec šichty v 16 hod., odpochodovat za zpěvu budovatelských písní zpět do svých ubytoven a v 18. hod školení- příprava na budoucí život pracujícího člověka.

Cigarety i alkohol tam samozřejmě nepatří, nějaký internet nebo telefon není vhodný.

Večer si pak mohou posedět u výchovných video- filmů, samozřejmě bez násilných nebo sexistických scén. Večerka ve 21 hod. pak takový hezký pracovní den zakončí, zhasne se, všichni se těší, co všechno užitečného udělají zítra.

1 0
možnosti
JN

NO, včera v televizi popsali lupiče jako mladíka se snědou pletí. To do dneška asi vybledl, co?

1 0
možnosti
FK

S jídlem roste chuť. Trénink. Jen by mne zajímalo, jestli máme dost místa ve věznicích, protože Austrálii už kdysi využili Britové....

1 0
možnosti
VV

Statečný mladík. Chlapec, seniorka, příště to bude asi vozíčkář nebo někdo s bílou holí.

1 0
možnosti
JV

Písek, to je to město, Písek, to je ten typ...

0 0
možnosti
PB

V tomto případě bych navrhoval tělesný trest, a (nebo) deset let v těžkém žaláři s denní prací v kamenolomu o chlebu a vodě.

4 0
možnosti