OBRAZEM: Školu vyřezali z papíru za 300 hodin a vyhráli soutěž

  16:16aktualizováno  16:16
Loni se umístili na třetím místě. Letos už jsou první. Studenti kolínské stavební průmyslovky Martin Svojše a Le Hai Dang zvítězili v soutěži o nejlepší návrh školní budovy z papírové lepenky. Šestice nejúspěšnějších modelů se ve středu představila v Agentuře pro rozvoj stavitelství a architektury v Praze.


Zobrazit celou fotogalerii

Prohlédněte si pohodlně všechny fotografie

Autor:

Nejčtenější

Postavili si skvělou dřevostavbu s jezírkem. Topí elektrickými fóliemi

Koupací jezírko plánují dokončit letos. Je dostatečně velké a doplněné...

Občas je dobré nenechat se svést stereotypy. Na opačném konci pozemku (tedy ne u cesty jako sousedé) možná budete mít...

Ze starého bytu vytvořili skvělý interiér s příjemnou atmosférou

Také v kuchyni použili architekti „obnažené“ cihly. Industriální prvek sem...

Pro ateliér Seman architekti se stala hodně velkou výzvou proměna staršího bytu na moderní prostor s industriálními...

Prázdné domy lákají. Touha po levné senzaci může být pro urbex smrtelná

Pokud místo projde demolicí, fotky fanoušků urbexu obvykle zůstávají jedinou...

Znáte ten pocit, když začne pracovat adrenalin? Tepny přepravují okysličenou krev rychleji, oči i uši pracují na...

Rodina vsadila na praktické nápady, v domě se dá konečně dýchat

Pohled na dům ze zahrady: dvoupatrová skleněná přístavba má ocelovou...

Řadovka v newyorském Brooklynu z konce 19. století dlouho čekala na rekonstrukci. Čtyřčlenná rodina s mladou...

Kvůli zařizování bytu změnila majitelka zaměstnání. Dělá, co ji baví

Šedou zaoblenou pohovku v retro stylu ladící s křesílkem pomohla mladé dvojici...

Když máte štěstí a získáte možnost pracovat v oblíbeném obchodě, ovlivní to i váš domov. Tak jako se to stalo v případě...

Další z rubriky

Rodina vsadila na praktické nápady, v domě se dá konečně dýchat

Pohled na dům ze zahrady: dvoupatrová skleněná přístavba má ocelovou...

Řadovka v newyorském Brooklynu z konce 19. století dlouho čekala na rekonstrukci. Čtyřčlenná rodina s mladou...

V Peci místo staré prodejny potravin vznikly luxusní apartmány

Komplex za čtvrt miliardy korun vznikl na místě bývalého nákupního střediska...

Čtvrt miliardy stál největší zásah za posledních víc než dvacet let v centru Pece pod Sněžkou: místo velkoprodejny...

Chatu si v lese postavíte snadno sami. Stačí mít 570 tisíc korun

Architekti z britské kanceláře Invisible Studio navrhli malý domek, který...

Architekti z britské kanceláře Invisible Studio navrhli malý domek, který pojmenovali Trailer. Obydlí postavené ze...

Najdete na iDNES.cz