- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak jak vidím tak se Babička činila s tolika druhy a dokonce i takové co tehdy snad ani nikdo neznal jako parmazán nebo chilli.
Ale jděte. Chilli babička určitě znala. Parmazán byl už za první republiky úplně běžná ingredience.
Jednou jsem tu bujonku koupil, ale teda nic moc. Ta chuť je strašně nevýrazná, z té skleničky za 120 korun uděláte tak 2 litry vývaru.
Trapnym duchucovadlem co dobre v kuchyni nema co delat, to dotahnout az na podnikatelku roku to chce mit stesti jako blazen nebo dobry znamosti
A nakonec ZÁVISTIVCE BÁČU.
Obsahuje 12% soli, chválím. Oproti všem vegetám a dochucovadlům super, /52-57% soli / zkusím, i když dlouho dochucovadla nepoužívám.
to zní jak doplněk stravy pro nesmělé ženy
Ačkoli zhruba již 30 let ve své kuchyni směsná dochucovadla nepoužívám (vystačím si vlastním mícháním koření, česnekem, solí...), přeji ať se daří, poněvadž ne každý je kořením políbený
Dělají i hovězí. https://www.bujonka.cz/bujonka/bujonka-hovezi/
Šikivné holky! Ať se daří, Bujónko!
Může zhubnout, ale váš deficit nikdo nenapraví.
Jenže není s příběhem.