- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já když jsem v centru tak raději jdu na polední menu do Ratejny,je to kousek od Starého Mahenova divadla.
Velmi dobře tam vaří,menu je za 68,-Kč a divím se že doposud nebyla recenze,i když jsem min.3x dával tip redakci.Asi nemají rádi tipy od čtenářů a nebo nechtějí reagovat...kdo ví?
V ratejne je fajn hlavne to, ze tam davaji polevku na stul v mise a clovek si muze nabrat kolik chce :)
Autorka článku měla zřejmě mimořádné štěstí. My jsme v zemance byli cca před měsícem, vytáhl nás kolega na italské rizoto s hráškem a parmezánem. Za 69,-- Kč, proč ne. To, co nám ale donesli, byl ŠOK!!! jeden šufan konzistentní rýžové kaše s pachutí po nějakém sýru s téměř syrovými kousky hrášku. S kolegou jsme to teda snědli, chudák se nám pak omlouval, ale řekli jsme si, že již nikdy více. Pokud vám paní redaktorko připadá cenově dostupné klasické UHO s rýží za 89,-- Kč, nemám námitek. Raději ale zkuste zamířit do Baroka, případně do restaurace TUKAN na Masarykově ulici. Za 69,-- Kč opravdu výborné a poctivé jídlo.
já jsem tam jedl minulý týden - nebylo to z poledního menu, ale dal jsem si večeři.
bohužel cena - od 180, ale proč ne. kvalita výborná, ale došlo k radikálnímu řezu v jídelním lístku - jídel je k dispozici opravdu jenom několik a většina z nich v takových podivných kombinacích... dal jsem si svíčkovou, byla výborná.
v tomto ohledu vidím krok zpátky - že by nový kuchař?
Já shodou okolností "zabloudil" k Zemanově kavárně minulý týden a protože bylo venku hnusně, tak jsem si šel dát dovnitř něco dobrého na zahřátí.
Byl jsem tam poprvé a musím uznale konstatovat, že jsem byl velmi příjemně překvapený. Docela pěkné prostředí (a to funkcionalismus opravdu nemusím...), milá obsluha a to, co jsem si objednal, mi opravdu chutnalo.
Jak jsem psal výše, byl jsem velmi mile překvapený a určitě do těch končin zase rád někdy zabloudím - a můžu doporučit
neřekl bych, že když někdo označí klobásky v menu jako domácí, vyplývá z toho plnění střívek masem v kuchyni restaurace...